Mafia II – Definitive Edition

I Mafia II – Definitive Edition får du muligheten til å reise flere tiår tilbake. Dette er et spennende spill som er perfekt for deg som både er glad i action og i god storytelling. Dersom du ikke allerede har testet ut dette spillet så håper vi at vår spillanmeldelse kan gjøre det litt lettere for deg å bestemme deg for om du ønsker å teste det eller ikke.

Dette mafiabaserte spillet ble lansert for litt over et år siden, men er ikke av de mest velkjente spillene. Spillet har absolutt potensiale til å vokse seg stort, så dersom du er glad i mysterier, mafia, action og et 50-talls New York så er dette spillet for deg.

Er du klar for å bli med i mafiaen?

I dette spillet får du spille krigshelten Vito Scaletta. Vito klarer å rote seg inn i en mafia da han forsøker å betale ned farens gjeld. For å kunne betale ned farens gjeld ønsker han å vise mafiaen hva han er god for. Mens han gjør dette så klatrer han sakte, men sikkert oppover rangstigen når han begår mer og mer alvorlige forbrytelser. Er du klar for å møte mafiaen å vise dem hva du er god for? Da er har du kommet til rett sted.

Dette er altså del to av mafia-sagaen og du får bli med til Empire Bay i New York og dykke tilbake til 40- og 50-tallets mafiaregime. Du får oppleve den organiserte kriminalitetens storhetstid i HD, i tryggheten av din egen stue. Det er vel ikke mye mer man kan be om? Her kan du la deg rive med av spenningen og historien og vi må advare deg; det kan være vanskelig å legge fra seg dette spillet rett og slett fordi det er så spennende.

Møt New York i etterkrigstidens Amerika

Dette er et spill du kun kan spille alene, noe som betyr at dersom du leter etter et sosialt spill så er ikke dette det riktige spillet. Spillet finnes heller ikke på norsk, men etter vår mening så passer spillet godt på engelsk ettersom vi befinner oss i New York. Spillet er godt designet, og man får en autentisk følelse av Amerika og delstaten New York i etterkrigstidens Amerika. Grafikken er også svært god noe som gjør opplevelsen enda mer autentisk og spennende. Alt i alt så er det ikke mye negativt å si om denne grafikken og designet av dette spillet.

For å oppsummere denne anmeldelsen så er dette absolutt et spill du bør teste ut. Vi har ikke mye negativt å si om dette spillet, utenom at det ikke finnes en multiplayer funksjon. En multiplayer funksjon kan være viktig for mange og den får du dessverre ikke her. Videre er grafikken og designet veldig bra, historien er bra og oppdragene og spenningen er autentiske og fylt med action. Det er vel egentlig ikke stort mye mer vi treger å be om, er det det? Lykke til med spillet, vi håper du liker det like godt som vi gjorde.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]