Lanseringstrailer fra Blacklist

Sam Fisher er omsider tilbake i hovedrollen, i det ferskeste Splinter Cell-spillet med tilnavnet Blacklist. Det har allerede rukket å blitt lansert, og vår anmeldelse er rett rundt hjørnet.

Se den fete lanseringstraileren for spillet her:

Dette er Splinter Cell: Blacklist:

Det amerikanske militæret er nærværende i to tredjedeler av verdens land. En gruppe nasjoner har fått nok og starter et terror-ultimatum ved navn «Blacklist». Dette er en dødelig nedtelling av eskalerende terroristaksjoner mot USAs interesser. Sam Fisher er leder for den nydannede gruppen 4th Echelon – en hemmelig gruppe som mottar ordre direkte fra den amerikanske presidenten.

Sam er tilbake i taktisk drakt og kikkertbriller. Som den eneste hemmelige agenten med makt til å operere utenfor lovens grenser, bruker han nådeløse metoder når han forhører fienden. Slik får han viktig informasjon som kan bidra til å stoppe det neste «Blacklist»-angrepet.

Ved å bruke «Killing In Motion» eliminerer Sam fiendene med dødelig presisjon. Han markerer opptil flere fiender på en gang, og utfører drapene i en uavbrutt bevegelse. Du kan også bruke «Active Sprint» som gjør at Sam kan komme seg kjapt frem til målet sitt, ved å klatre over vegger og hoppe over barrierer.

Infiltrer terroristceller ved hjelp av helt nytt utstyr som f.eks. oppgradert «snake cam» og «micro-trirotor drone». Disse gir Sam muligheten til å rekognosere på forhånd, markere fiender på avstand, distrahere fiender eller utløse eksplosjoner med granatkraft.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din