Katy Perry inntar The Sims 3

Electronic Arts kunngjorde i dag at det neste samarbeidsprosjektet mellom The Sims og Katy Perry blir tilgjengelig i juni til PC/Mac. I The Sims 3 Katy Perry Søtsaker, kan du gjøre simmenes liv søtere med godteriinspirerte ting i Katy Perry-stil som gir en nye spillopplevelse. Pakken inneholder pynt, møbler og selvsagt moteklær og frisyrer.

Du kan sette tenna i helt nye spillgodsaker og gjøre husene og nabolaget om til gøyale godteriland med cupcakegitarer, godterilekeplasser og vidunderlige sukkerspinntrær. Når du kler opp simmene i alle de nye klærne og gir dem de nye frisyrene, blir de søte nok til å spise opp! Du får også tre ferdiglagde steder simmene kan besøke, og også disse er fulle av ting i Katy Perry-stil.

”Jeg er kjempeglad for å kunne gi dere enda mer med The Sims 3 Søtsaker,» sa Perry. «Jeg elsker mye av tilbehøret så mye at jeg kommer til å få noe av det produsert på ordentlig! Å sitte på en banansplittsofa er en av mine mål her i livet.”

I tillegg kan simmene danse til en simsk versjon av Katy Perrys hit «Last Friday Night (T.G.I.F),» som hun har spilt inn spesielt til The Sims 3 Katy Perry Søtsaker. Simsk er det offisielle språket i The Sims.

Perry hadde følgende å si om å synge på simsk: «‘Last Friday Night (T.G.I.F.)’ er en sang som er utrolig morsom å synge med til, uansett språk, så jeg tenkte; Hvorfor ikke på simsk?”

I The Sims 3 Katy Perry Søtsaker kan du gi simmene spennende og fargerike ting som gjør omgivelsene til et vidunderlig godteriland. Banansplittsofaer, fontener laget av godteri og piknikbord i kjeks – dette spillet fanger virkelig opp stilen til Katy Perry. Nye sukkersøte moteklær og frisyrer er også med for å gjøre spillet enda søtere. Moteklærne kommer direkte fra Katy Perrys opptredener på den røde løperen, musikkvideoer og konserter, og er nå laget til The Sims på en naturtro måte.

Men det aller beste er kanskje de tre nye stedene som følger med. Du gi simmene en dukkert hos Pattys naturlige bad, et helt nytt basseng som har tyggisrosa lenestoler og lakrisinspirert vannsklie. Eller de kan ta turen bort til den nye parken, der de finner masse moro for alle aldersgrupper og godteriinspirerte lekeapparater. Det tredje stedet er Kakedomen, byens sjarmerende utested, der det er enda flere søtsaker på lur.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]