J.K Rowling og Sony lanserer spill

Sony kunngjorde i dag Wonderbook: Book of Spells fra SCE London Studios i samarbeid med J.K. Rowling. Wonderbook: Book of Spells er den første utgivelsen som bruker det innovative, nye PlayStation 3-ekstrautstyret Wonderbook, som gjør om verden rundt deg ved hjelp av det neste utviklingstrinnet innen lesing og utvidet virkelighet.

Det er også det første produktet som kommer fra Sonys partnerskap med Pottermore, J.K. Rowlings unike nettside som bygger en spennende nettopplevelse rundt å lese de populære bøkene om Harry Potter.

Wonderbook: Book of Spells inneholder nye tekster fra J.K. Rowling som våkner til liv mens du leser, og lar deg bruke formler med PlayStation Move-bevegelseskontrollen, som blir til din egen tryllestav. Dra på en fantastisk reise og lær deg magiske hemmeligheter og kunsten å bruke formler, akkurat som en elev på Galtvort, når spillet lanseres i november 2012 i Europa og i desember 2012 i Nord-Amerika. Wonderbook: Book of Spells kommer også til andre land og regioner senere.

J.K. Rowling sier: “Wonderbook: Book of Spells er det nærmeste en gomp kommer en ekte formelbok. Jeg har elsket å jobbe med Sonys kreative team for å få formlene mine, og noen av historiene bak dem, til å våkne til liv. Dette er en fantastisk innretning, som gir deg en uslåelig leseopplevelse.”

Andrew House, President og Group CEO hos SCE sier: “Samarbeidet mellom J.K. Rowling og Sony, og spesielt Sony Computer Entertainment, er et samarbeid jeg er skikkelig begeistret over. Vi har ført sammen et av verdens største underholdningsmerker og historiens mest populære barnebokserie.”

Han fortsetter: “Vi tror at Wonderbook: Book of Spells representerer den neste revolusjonen innen historiefortelling, og vi gleder oss til å se PlayStation-teknologien få enda mer av Harry Potters verden til å våkne til liv på spennende, nye måter.”

Wonderbook: Book of Spells er den første utgivelsen til Wonderbook, det nyeste tillegget til PlayStation-opplevelsen. Wonderbook gir liv til historier i en fysisk bok, med en helt ny serie eventyr og opplevelser du kan utforske. Wonderbook er et kraftig historiefortellingsverktøy som presenterer eksklusivt innhold til PlayStation 3-eiere på nye måter ved å plassere deg der det skjer og bruke utvidet virkelighet-teknologi med PlayStation Eye for å gjøre om verden rundt deg. Utgivelsene skaper mysterier og oppdagelser i stuen din, trekker deg inn i nye verdener og gir deg sjansen til å leve ut historiene du elsker.

Book of Spells presenteres som en bok skrevet av Miranda Hønshøøk for over to hundre år siden, og befinner seg i avdelingen med begrenset tilgang på biblioteket på Galtvort. Det er en avansert lærebok for elever, som kan hjelpe dem på veien mot å bli dyktige hekser og trollmenn.

Wonderbook: Book of Spells lanseres i november 2012, og gir elevene trygge omgivelser til å lese, oppdage, lære og trene på formler de kjenner, som Tafyrio, Vingardium Leviosa og Exitarmus, i tillegg til å finne notater og formler som er skrevet opp i margen av tidligere elever på Galtvort. I tillegg til de humoristiske anekdotene som fortelles i forbindelse med formlene, har J.K. Rowling skrevet en gåtefull fortelling som fører deg gjennom opplevelsen og gir deg innsikt i hva som skal til for å bli en flink heks eller trollmann. Hun inviterer tilhengerne med på en reise gjennom boken, der de låser opp nye historier på slutten av hvert kapittel og gir dem belønning for formelferdighetene.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]