Første anmeldelser av Prototype 2

Prototype 2 lanseres ikke før 24. april, men de første anmeldelsene av spillet dukker sakte men sikkert opp. Foreløpig er det kun utenlandske medier som har publisert sine meninger om oppfølgeren.

Spillmagasinet CD-Action deler ut 85 av 100 mulige poeng og forfatteren skriver at dette spillet var egentlig ikke noe han så veldig frem til, men at det overrasket han ved å være en veldig tilfredsstillende opplevelse. Jo lengre han var i Prototype-verdenen, jo mer fornøyd ble denne anmelderen, ifølge Metacritic.

Et annet spillmagasin – GamesMaster – deler ut nærmest samme poengsum som overnevnte. Her får oppfølgeren 86 poeng, og skriver at spillet er en mye mer unik opplevelse for fans av superhelter som ønsker å banke løs i en fri verden.

Det første Prototype-spillet fikk 75 av 100 mulige poeng da norske medier anmeldte spillet i 2009. Gamer.no var ett av nettstedene som skrøt mest av spillet, og vi siterer: «Grafikken er kanskje ikke så gjennomført som ønsket, men i kampens hete har jeg ærlig talt vanskelig for å bry meg. Prototype er rett og slett fett.» Kanskje blir toeren enda bedre?

Spillet lanseres til Xbox 360 og Playstation 3, mens en PC-versjon er ventet senere i år.

Dette er Prototype 2:

Det har gått 14 måneder siden New York ble en sykdomsbefengt krigssone, og mannen som er ansvarlig for alt sammen, Alex Mercer, har blitt et spøkelse, en busemann som kaster en skygge over byen. Du er Sgt. James Heller, en veteransoldat som fikk livet ødelagt av Mercers utslipp av Blacklight-viruset, Hellers kone og datter ble drept i utbruddet, og han tjener nå i militærets innsats for å forhindre at viruset sprer seg utenfor NYZ. Heller melder seg stadig frivillig til de farligste, ja, nesten selvmorderske oppdragene til hjertet av byens røde sone.

Han håper på å dø og ta med seg så mange Infiserte han kan i prosessen. I Hellers siste oppdrag blir hele enheten hans massakrert av en sverm Infiserte. Han er den eneste overlevende og blir stående ansikt til ansikt med den skyggeaktige, hettekledte figuren som holder øye med bakholdsangrepet fra et tak i nærheten, Alex Mercer, mannen som er ansvarlig for å ha ødelagt Hellers familie, by og liv.

Heller angriper i raseri, men kan ikke matche Mercers ferdigheter. Mercer lar seg imponere av at Heller overlevde angrepet fra de infiserte og anser ham som en potensielt verdifull person i den store planen. Han infiserer Heller med viruset og gjør ham til sin prototyp. Velkommen til NYZ, tid for å drepe skaperen din!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]