Fire Joker – det enkle er ofte det beste?

Fire Joker er en av disse spilleautomatene som ved første blikk ser veldig enkel ut, men som har mye å by på under overflaten. Dette er samtidig en virkelig klassisk automat, hvis du har spilt på noen andre spilleautomater med joker-tema vil du fort kjenne deg som hjemme. Her er det nok av klassiske symboler, fruktsymboler og jokere, sammen med et polert og skinnende design med noen innslag av ild – som navnet på automaten tilsier. Men hva er fordelene og ulempene med denne automaten, og hvem passer den til?

Det grunnleggende om Fire Joker – en klassisk spilleautomat

Fire Joker er godt plantet blant i gruppen klassiske spilleautomater, her er det gode, gammeldagse 3 hjul og 5 gevinstlinjer. Dessuten er symbolene også så klassiske som de kan bli, med syv-tall, stjerner, frukt som de klassiske kirsebærene – og selvfølgelig joker-symbolet da. Det er kanskje til og med mulig å kalle stilen i denne automaten for retro, men samtidig så er den ikke helt tro mot hva som er fysisk mulig på en klassisk landbasert spilleautomat.

Det er Play’n GO som står bak denne automaten, og den har faktisk vært tilgjengelig helt siden 2016. Det finnes selvfølgelig en god del populære spilleautomater med enda lenger fartstid, men det er likevel et godt tegn – Fire Joker er definitivt ikke en døgnflue. I og med at Play’n GO er en av de ledende leverandørene på markedet, vil de aller fleste casino på nett kunne tilby Fire Joker.

Ekstrafunksjoner og litt statistikk om spillet

Men hva er det da Fire Joker har, som går litt utover det klassiske spillet? La oss begynne med hva automaten ikke har, og det er gratisspinn. Hvis det er et absolutt krav for deg, så bør du vurdere en annen automat, men Fire Joker har et par spennende bonuser å by på:

  • Reel Respins. Denne funksjonen gir deg en ekstra sjanse, hvis du ikke får en gevinst med en gang, men har tre like symboler på to av hjulene.
  • Random Multiplier Wheel. Dette er en ekstrafunksjon som gir deg mulighet å spinne et lykkehjul – etter at du allerede har fått på plass en gevinst med flere like symboler.

I tillegg kommer selvfølgelig Jokeren, som er wild-symbolet på denne automaten. Det er kanskje den du vil se mest av, da de to bonusene over dukker opp med relativt ujevne mellomrom.

Det er mange som er interessert av litt mer fakta og håndfaste tall om spillet, og på dette området skuffer ikke Fire Joker:

  • Maksimal gevinst er 800 ganger pengene, så med maks innsats så er det mulig å vinne stort. Legg merke til at det ikke er noen progressiv jackpot på denne automaten, så 800 ganger innsatsen er absolutt maks for hva som er mulig å vinne.
  • RTP, det vil si Return To Player, er på respektable 96,15 %. Det er bra, ikke det høyeste i markedet, men likevel langt over det laveste. Husk at små forskjeller i RTP kan få store utslag over tid, og gjøre at man får mye mer spill for den samme innsatsen – og er det noe nordmenn elsker, så er det jo å handle billig og gjøre gode kjøp.
  • Volatiliteten er medium, så her vil det dukke opp gevinster med ganske jevne mellomrom, samtidig som det ikke blir kjedelig eller forutsigbart.

Hvem er Fire Joker for?

Det er en tøff kategori denne spilleautomaten konkurrerer i, og spesielt for nordmenn er det kanskje nærliggende å tenke på Jackpot 6000 som et av de tydeligste alternativene. Likevel mener vi at Fire Joker er et lite hakk videre i evolusjonen enn disse helt klassiske automatene, husk at det faktisk finnes et par gode bonusfunksjoner å glede seg til på Fire Joker. Samtidig er det selvfølgelig også mange lignende spilleautomater der ute, men det er ikke rart – det er mange som lar seg inspirere av fremgangsrike spilleautomater og lager mer eller mindre gode kopier.

Oppsummert tror vi at Fire Joker er for spilleren som er på jakt etter en bunnsolid spilleautomat, uten alt for mye komplisert fiksfakseri, men som likevel har litt ekstra sammenlignet med retro-maskinene. Den er også for spillere som setter pris på selve grunnspillet og en god RTP, men ikke bryr seg så mye om de store progressive jackpotene. Hvis dette høres ut som deg, er det bare å ta et prøvespinn – husk at det er mulig å prøve nesten alle spilleautomater med lekepenger før man spiller med sine ekte penger.

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]