FIFA Street innfører sosialt nettverk

EA SPORTS kunngjorde i dag utviklingen av et nytt sosialt nettverk og mediadelingsverktøy i FIFA Street. Nettverket kalles Street Network og lar spillerne ta opp video i av de spektakulære triksene sine i spillet og vise dem til venner eller rivaler. FIFA Street Network fanger opp kulturen rundt ekte gatefotball ved å la spillerne skryte og brife når spillet lanseres 13. mars 2012 til PlayStation 3 og Xbox 360.

“Gatefotball handler om dueller en mot en og å gjøre triks som får motstanderen til å se dum ut,” sier produsent Sid Misra. “Street Network fanger opp disse øyeblikkene og gir deg muligheten til å skryte av dem til venner. Du kan også gjøre narr av rivaler ved å poste på veggen deres, så alle på samme Street Network kan se det.”

Gjennom FIFA Street Network, kan spillerne ta opp video av alle de spektakulære teknikkene og høydepunktene sine, poste dem på veggen til venner og «like» favorittene deres. I tillegg kan venner ved hjelp av Street Network følge med på og sammenlikne fremdrift i utfordringer via resultatlister og legge igjen meldinger for å skryte av prestasjonene sine. Street Network bidrar også til World Tour Story Mode i FIFA Street, der spillerne kan lage et lag med venner og konkurrere på nettet mot lagene til andre FIFA Street-spillere. Etter hvert som spillerne bygger opp laget sitt, låser opp nye triks og går gjennom historien mot ære og berømmelse, kan de dele og sammenlikne fremdriften med venner direkte i FIFA Street Network.

FIFA Street hylles av IGN.com som “spektakulært å se på og spille,”og er det mest autentiske gatefotballspillet som er laget. Spillet er laget av teamet bak den prisbelønte EA SPORTS FIFA-serien og drives av den revolusjonerende FIFA-spillmotoren. FIFA Street leverer et arsenal med autentiske driblestiler og triks som setter i gang en mot en-dueller. Bruk den banebrytende nye Street Ball Control-funksjonen for å oppleve den beste ballfølelsen og responsen som noen gang er utviklet. Konkurrer på alt fra parkeringsplasser til 5 mot 5-futsalarenaer på gatene i verdens mest kjente byer. Spill med og mot stjernene i de mest populære klubbene i verden — eller mot ekte gatespillere — og konkurrer på over 35 steder på forskjellige steder i verden.

Omslaget prydes av Barcelona- og Argentina-superstjernen Lionel Messi, og fans som forhåndsbestiller FIFA Street fra utvalgte forhandlere verden rundt, får eksklusiv tilgang til et adidas-stjernelag i spillet med Messi og 12 av verdens beste fotballspillere. Forhåndsbestillingstilbudet inkluderer også eksklusiv tilgang til Lionel Messi Barcelona-banen, et område inspirert av gatefotballspillerne som spiller på og rundt Plaça de Catalunya i gamlebyen i Barcelona, og som Messi selv har vært med på å designe. Fans med EA SPORTS Season Ticket får tilgang til fullversjonen av FIFA Street tre dager før lansering.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]