FIFA 14 er rett rundt hjørnet

September er en viktig måned for alle fotballentusiaster – for da lanseres nemlig den årlige utgaven av den populære FIFA-serien fra EA Sports.

Den norske lanseringsdatoen er altså allerede om en uke, fredag den 27. september.

For noen uker siden ble den årlige spillmessen Gamescom i Tyskland arrangert, og der var FIFA 14 en av de større titlene som var i fokus. Se den siste traileren fra spillet:

Dette er de største endringene i FIFA 14:

Presisjonsbevegelse – Roter, kjør finter og skift fart med smidigheten og eksplosiviteten til eliteutøvere. Realistisk fartsøkninger og -reduksjoner har stor innvirkning på spillet.

Pure Shot – Skytingen er helt annerledes enn før. Spillerne har intelligens til å justere farten og angrepsvinkelen for å få best mulig posisjon til å sette ballen i nettet.

Ekte ballfysikk – Realistiske baner for ballene i spillet gir spillerne mulighet til å skyte på langt hold, sende av gårde presisjonsskudd og legge skru på ballen.

Beskytt ballen – Dominer midtbanen og bestem tempoet i kampen. Kom deg forbi forsvarsspillere mens du dribler, uansett hastighet.

Karrieremodus – Let etter talenter hele året med det nye globale speidernettverket. Send speiderne dine for å vurdere spillere i forskjellige ligaer, og fyll opp stallen i overgangsvinduene.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din