Få alle Jurassic Park-spillene gratis

Telltale Games, som også nylig har spillmatisert den velkjente Back to the Future-serien, lanserer den 15. november det første kapittelet av det som til slutt vil bli en serie på fire spill. Denne gangen har de tatt for seg de klassiske Jurassic Park-filmene.

Jurassic Park: The Game tar deg tilbake til den mystiske Isla Nublar-øya og du vil definitivt kjenne deg igjen dersom du har kjennskap til filmene. Spillets første episode lanseres den 15. november, og vil være tilgjengelig for nedlasting på Playstation 3 og PC – sistenevnte via STEAM. 360-versjonen er utsatt til neste år, da utvikleren enda ikke har funnet noen til å publisere denne versjonen i Europa.

Dersom du har lyst til å sikre deg alle fire episodene gratis, bør du lese videre.

Ved å kjøpe et årsabonnement på Playstation Plus får du nemlig lastet ned hele bundelpakken gratis. Playstation Plus tilbyr deg haugevis av gratis spill og PS One-klassikere, i tillegg til avatarer og dynamiske temaer. Du får også eksklusive rabatter på kjøp i PS Store, samt tidligere tilgang til demoer og betatester av spill.

Les mer om Playstation Plus på de offisielle nettsidene til Sony.

Følg også denne lenken for å gå til den offisielle Playstation-bloggen slik at du får med deg alle detaljene om hvordan du går frem for å sikre deg Jurassic Park gratis.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din