EA lanserer Kingdoms of Amalur

Velg din egen skjebne i den enorme og mystiske verdenen Amalur! Electronic Arts, 38 Studios, LLC og Big Huge Games lanserte i dag actionrollespillet Kingdoms of Amalur: Reckoning. Spillets visjon ble realisert av R.A.. Salvatore (24-dobbel bestselgerforfatter fra listen til New York Times) Spawn-skaperen Todd McFarlane og den internasjonalt anerkjente spilldesigneren Ken Rolston – et stjerneteam samlet av stifteren av 38 Studios, Curt Schilling (som også har vunnet World Series tre ganger som pitcher!).

Denne originale nye spillverdenen går nye veier ved å blande en dyp, åpen rollespillopplevelse med intens action og kamper som gir spillerne millioner av kombinasjoner av bevegelser, våpen og rustninger, noe som gir en helt unik opplevelse for alle som spiller. IGN.com, som ga spillet 9 av 10, sier at «Reckoning kommer til å være med i diskusjonen når Årets spill 2012 skal kåres,» og legger til at spillet»definitivt ikke er et spill du kan sove deg gjennom. Amalur krever at du følger med.» Britiske The Guardian sa: «Reckoning høres ut som akkurat den starten rollespillfans ønsket seg på 2012.»

EA og 38 Studios kunngjorde også i dag House of Valor, en digital nedlastingspakke som utvider Kingdoms of Amalur: Reckoning-historien og gir spillerne sju eksklusive oppdrag. Stormesteren Tyr Magnus utfordrer deg til å konkurrere i Valor-arenaen, der du må overvinne alle hindringene for å overleve den barbariske turneringen og ta kontrollen over arenaen. Etter hvert som du kjemper deg gjennom Valor-arenaen, treffer du nye venner og rivaler. I tillegg kan du ta turen innom oppslagstavlen på arenaen for å få tigang til en endeløs rekke med kamputfordringer. Hvis du når bonusmålene i disse utfordringene, som å bekjempe alle fiender uten å ta skade, kan du få unike ting og andre belønninger.

House of Valor er tilgjengelig med en ikke-overførbar engangskode som følger med nye butikkversjoner av spillet. Spillere som ikke har en kode, kan kjøpe et Kingdoms of Amalur: Reckoning-nettpass for 800 Microsoft Points på Xbox LIVE Marketplace og $9,99 på PlayStation Network.

“Dette er en stor begivenhet for hele teamet hos 38 Studios og Big Huge Games. Jeg kunne ikke vært mer stolt av alle følelsene, all lidenskapen og alt talentet som teamet har lagt i det første spillet fra Amalur-verdenen,” sier Curt Schilling, stifter og sjef for 38 Studios. “Dette er begynnelsen på en lang og fantastisk reise. Vi har dyp respekt for rollespillmiljøet og planlegger å levere masse historiebasert og actionspekket innhold, både på kort og lang sikt.”

Reckoning har blitt et av de hotteste dataspillene i 2012, etter at det ble inkludert på listene over spill det knyttes størst forventninger til i 2012 hos New York Times, Complex, IGN og andre steder. Reckoning-spillerne tilpasser alle delene av opplevelsen gjennom et revolusjonerende nytt rollespillsystem der man låser opp nye skjebner, egenskaper og kampeteknikker som passer sin egen individuelle spillestil. I Reckoning kastes du ut i en verden full av fantastiske landskaper, mystiske byer, fargerike figurer og utrolige skapninger.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]