EA avslører detaljer om FIFA 13

Electronic Arts kunngjorde i dag fem store nyvinninger som kommer til å gjøre revolusjonerende endringer i FIFA 13 sammen med den største og dypeste funksjonsoppdateringen i seriens historie.

“Vi perfeksjonerer verdens beste sportsspill med nyvinninger som fanger dramaet og uforutsigbarheten i ekte fotball,” sier David Rutter, Executive Producer for FIFA 13. “Dette er nyvinninger som kommer til å revolusjonere den kunstige intelligensen, driblingen, ballkontrollen og sammenstøtene for å gi ekte kamp om ballen over hele banen, samtidig som vi leverer frihet og kreativitet i angrep.”

Du vil oppleve den mest sofistikerte kunstige intelligensen noensinne i FIFA i FIFA 13 på HD-konsoller og PC. Med den helt nye angrepsintelligensen kan spillerne analysere rom på banen, jobbe hardere og smartere for å komme gjennom forsvaret og hele tiden tenke to trekk fremover. Spillerne har nå intelligens til å skape eller endre løpene sine for å dra nytte av åpninger når de kommer, gå på løp som trekker forsvarere ut av posisjon for å skape åpninger for lagkamerater og plassere seg selv bedre for å få nye angrepsmuligheter.

I FIFA 13 har hver ballberøring betydning, og du får det mest avanserte og intuitive driblesystemet som er utviklet noensinne. Komplett dribling-systemet er inspirert av verdens beste fotballspiller, Lionel Messi, og gjør at spillerne kan utfordre motstanderne og bruke presise driblinger kombinert med ekte 360 graders mobilitet med ballen, så det blir lettere å være mer kreativ og farlig i en mot en-situasjoner.

Spillerne endrer retning fortere, har mer eksplosiv akselerasjon med ballen og er mer effektive forsvarere. Med førsteberøringskontrollen i FIFA 13 endres måten spillerne kontrollerer ballen på. Alle spillerne har ikke lenger perfekt mottak, og dette gir variasjon og uforutsigbarhet i ballkontrollen. Faktorer som forsvarspress, ballbane og kraft i pasningen påvirker nå førsteberøringen og gir flere muligheter for forsvarerne til å vinne tilbake ballen.

Den andre generasjonen av spillersammenstøtmotoren utvider det fysiske spillet fra bare å gjelde sammenstøt til også å påvirke dueller uten ball mellom spillerne. Forsvarere presser og dytter og bruker størrelse og styrke til å ta ballen eller tvinge motstanderen til å gjøre dårlige mottak og ta dårlige avgjørelser før ballen kommer. FIFA 13 har også taktiske frispark, som gir deg verktøy til å lage farlige og uforutsigbare frispark med de beste spillerne på banen. Plasser opp til tre angrepsspillere over ballen og bruk finteløp og flere pasningsalternativer til å komme opp med utspekulerte frispark. Motstanderen kan sette flere eller færre spillere i muren, sakte sende muren fremover eller sende en mann til å avskjære pasningen eller stoppe skuddet.

FIFA 13 har også følgende:

· Forbedret karrieremodus med store endringer gjort på forespørsel fra de største tilhengerne av serien.

· Nye funksjoner for å forbedre EA SPORTS FIFA-nettspillet, inkludert forbedringer i den populære duellsesongmodusen.

· Flere nye funksjoner og fordeler i EA SPORTS Football Club, livetjenesten som er selve hjertet av FIFA.

· Fullstendig autentisitet med mer enn 500 offisielt lisensierte klubber.

FIFA 13 lanseres som vanlig til høsten – til alle tenkelige (og utenkelige) formater.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]