De mest populære spill appene akkurat nå

Det kommer hele tiden nye spill apper på markedet som man bare skal ha. Det er morsomt å være med på bølgen, derfor kan du lese mer om hva som er de mest populære spill appene akkurat nå. Dette er noe som er i konstant endring, men la oss ta fingeren på pulsen og se hva som er in.

En app-revolusjon

Nå for tiden finnes det jo apper for nesten alt. Apper er med på å gjøre livet enklere og få ting som har vært uhåndgripelige ned i lommeformat. Forskjellen mellom apper og de elektroniske dillene som Tamagotchi, personsøker, minidata og lignende som vi så på 1990-tallet og tidlig på 2000-tallet, er at de er langt mer funksjonelle. Det er snart ikke noen forskjell på å sitte i en browser og på mobil – noen ting er faktisk lettere. Man kan sjekke nettbanken i en nettbank app, man kan orientere seg med GPS-app og man vet alltid hva slags vær det blir om to minutter, i tillegg til at alle du noensinne har møtt og kommer til å møte er tilgjengelige med få tastetrykk. Det finnes til og med aksje-app som er designet for å kunne tjene penger.

Mobilen er jo som skapt for å spille med, og det har spillutviklere også skjønt. Selv om det er gøy å spille på storskjerm, så treffer mobilspill noe av kjernen i spill – at vi vil underholdes best mulig. Spill på mobilen er gjerne litt mindre komplisert enn de vi spiller på datamaskin eller spillemaskin, men det handler mest om formålet og ikke om restriksjoner. Når du venter på bussen eller på en venn som er forsinket, så kan du enkelt slå i hjel noen minutter med et bra spill. Det har jo vært noen diller på dette området også. Husker du for eksempel ordspillet Wordfeud som tok helt av på begynnelsen av 2010-tallet?

Men hvilke spille-apper er det som er mest populære akkurat nå?

Candy Crush Saga

Man kan nesten ikke unngå å ha hørt om Candy Crush Saga. Spillet nådde enorm popularitet for få år siden og mange er blitt helt hekta. Det er ikke så rart. Som utgangspunkt er spillet gratis og det kommer hele tiden nye oppdateringer, så det alltid er gøy å spille. Det er ikke minst veldig gøy at man kan spille med og mot vennene sine. Dette er også et spill som har blitt sykt populært hos en litt eldre garde enn det spillutviklerne kanskje hadde sett for seg. Spillet er både populært hos forholdsvis små barn og relativt godt voksne mennesker. Det er kanskje spillets allmennvennlige godteritema, lykkelige estetikk og bekymringsløse emner som gjør utslaget?

Sky: Children of the Light

Sky: Children og the Light, er et forholdsvis nytt spill som ble sluppet i 2019. Det er et indie eventyrspill som fort kom til å høste stor popularitet hos spillfanatikere verden over.  Det finnes både en Androidversjon av spill-appen og det slippes også på Nintendo Switch sommeren 2020. Det er mye å se frem til med andre ord. Mange spår at dette spillet bare vil vokse i popularitet fremover, og man kan håpe at spillutviklerne er på forkant med å utvikle spillet i nye og spennende retninger for å holde brukerne engasjert.

The Escapists 2: Pocket breakout

Dette er oppfølgeren til det originale The Escapists og er et spill der man skal bryte seg ut av et fengsel. Dette er jo et morsomt nok premiss, men muligheten for multiplayer gjør det enda morsommere. Appen finnes både til Apple og til Android, så man kan spille uansett hva slags telefon man har. The Escapists er et veldig stimulerende spill og krever at man kan sjonglere mange baller i lufta samtidig. Spillet koster penger og det er derfor reklamefritt, hvilket er et stort pluss.

Bli underholdt overalt

Det er altså kommet mange spennende spill frem på app-fronten, både nye versjoner av gamle travere og nykommere fra indiespillmarkedet. Den største fordelen med spill-apper er ay man alltid er sikret god underholdning. I prinsippet trenger man aldri å kjede seg, og det er det som spillene er skreddersydd til.

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]