De mest etterlengtede spillene i 2019

Selv om vi er godt inne i 2019 allerede, er det fortsatt en rekke gode spill man kan glede seg til. Her finner vi både oppfølgere som Super Mario Maker 2 og The Last of Us Part II, samt nye spill som Ghosts of Tsushima, The Outer Worlds og mange fler. Det er med andre ord bare å glede seg til utgivelsene som kommer fremover og her får du en introduksjon til noen av spillene vi har i vente.

The Outer Worlds

Fra Obsidian Entertainment kommer i år spillet The Outer Worlds. I spillet befinner man seg i en fremtid hvor verdens mektigste selskaper har begynt å ta over ukjente og uoppdagede planeter og din jobb er å utforske hva som finnes der. Obsidian Entertainment har allerede lang erfaring med å utvikle spill av høy kvalitet og har fra tidligere laget Fallout: New Vegas og Pillars of Eternity seriene. The Outer Worlds kan minne noe om de tidligere spillene, men har samtidig et unikt preg og imponerende visuelle effekter.

Conan the Barbarian og videoautomater

Innenfor markedet av videoautomater finner vi også et etterlengtet spill som utgis i 2019 av NetEnt, Conan the Barbarian. Denne spilleautomaten er inspirert av den kjente tegneseriefiguren og kan endelig snart også spilles som slotmaskin. På markedet av videoautomater kommer det stadig nye spill, så her er det bare å følge med på no.bingo.com/casino for å se hvilke nyheter som kommer.

The Last of Us Part II

Oppfølgeren til The Last of Us er endelig rundt hjørnet, noe både kritikere og fans verden over gleder seg til. Spillet har allerede vunnet en rekke priser, blant annet Most Anticipated Game of the Year av PlayStation Blog, Most Wanted Game på Golden Joystick Awards og Special Commendation for Graphics and Sound på Game Critics Awards i 2018. Her er det derfor god grunn til å telle ned dagene til utgivelsesdatoen.

Spillet følger fortsatt hovedkarakteren Ellie, som nå har blitt fem år eldre og kommer i en konflikt med en mystisk sekt i et post-apokalyptisk Amerika. Mens det første spillet fokuserte på kjærlighet, handler derimot oppfølgeren om hat og man kan derfor forvente seg en ganske annerledes storyline i del II av spillet.

Super Mario Maker 2

Etter suksessen med Super Mario Maker til Wii U kommer oppfølgeren, Super Mario Maker 2 til Nintendo Switch. Spillet beviste at det finnes noe morsommere enn å spille Super Mario, nemlig å også kunne bygge banene selv. Fans rapporterte om at enkelte av de klassiske og kjente tingene fra Super Mario-universet manglet, som flerfargede Yoshier og at man ikke kunne lage bakker. I oppfølger spillet har derimot fansen blitt hørt og mye av det som manglet fra Super Mario Maker er med i Super Mario Maker 2.

Spillet utgis allerede 28.juni, så for alle som gleder seg til å prøve Super Mario Maker 2 trenger man ikke å vente lenge før man kan få tak i spillet.

Les mer her:

Kortspill – Alt du trenger og vite
Hva er et kryssord?

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]