De beste spillene gjennom tidene – en uoffisiell kåring

Hvem elsker ikke å spille? Spenneningen, hjertet som pumper og følelsen av at du ikke et hva som er i vente. Fantastisk grafikk og utrolige spesialeffekter er noe vi alle kan like. Heldigvis er det det nåtidens spill byr på. Så hvilke spill er egentlig best i år? Hvilke er de råeste og mest engasjerende? Spill hvor vi kan samle vennegjengen, og bare nyte en god stund.

Forutsetningen for et godt spill er at det inkluderer fart og spenning. Det har heldigvis spillprodusentene skjønt, og de har derfor laget et godt knippe engasjerende saker for oss spill-elskere. Dette er spill som er utfordrende og samtidig har en god historie. Noen spill gir referanser til bygg og anlegg, mens andre har mer dype og kompliserte historier.

Uansett hvilket spill du velger, er det viktigste at det er en historie og et plot du føler passer for deg. Noe som engasjerer deg, og gjør hverdagen din mer interessant. Vi vil se på spill du kan spille på både X-box, Playstation, Wii og mange flere. Når det beste spillet skal kåres, kan vi ikke utelate noen løsninger. Så, tenk tilbake gjennom tidene. Hvem ville du gitt kronen, og kåret til kongen over alle spill?

Opp igjennom tidene har de fleste av oss prøvde oss på en mengde ulike spill. Noen av oss husker så langt tilbake som den første Nintendo-boksen, andre vokste opp når grafikken hadde kommet noen hakk lengre. Vi vil ikke kun fokusere på spilene med den beste grafikken, men også på de som på tross av dårlig grafikk, har gitt oss en stor spillopplevelse.

1.Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV er en action-spekket klassiker fra 2008. Spillet ble utviklet av Rockstar North, og er et spill som har gitt mye glede til mange spillere opp igjennom årene. Det er det ellevte spillet i Grand Theft-serien, og mest sannsynlig det mest spilte. Spillet er laget i et tredjepersons-perspektiv, og du navigerer rundt i spillets verden i et kjøretøy, eller på bena.

Spillet har vunnet menge kåringer opp igjennom årene, og er et spill alle som liker action vil falle for. Det at det også er mulig for mange å spille sammen er et stort pluss. På Grand Theft Auto IV, kan opptil 32 spillere spille på en gang. Da burde det være plass for de fleste i vennegjengen, pluss noen til. Om du spiller på datamaskin, bør Mac antivirus alltid være installert.

2. The Witcher 3

Dett er spillet for deg som elsker grafikk i toppklasse. Spillet kan til tider minne mer om å se på en film, enn et dataspill. Spillet har en utømmelig kilde av detaljert innhold, og her finner du stadig noe nytt. Dette er et spill det er tvilsomt at du blir lei av med det første. En enorm verden er her klar for å bli oppdaget, er du klar å bli med på eventyret?

Spillet har fått noe kritikk, blant annet for en litt komplisert meny, men al i alt blir dette ubetydelig.  Noen vil faktisk gå så langt som å si at dette er det beste spillet som noen gang er laget. Monstrene venter på deg i denne ville vakre verden, som du kan entre når enn du vil.

3. Stardew Valley

Dett er spillet for deg som er lei av skyskrapere og et stressende liv i storbyen. Her flytter du ut på landet igjen, og koser deg med det naturen byr på. Du kan bygge din egen gård, akkurat som det passer deg. Du kan få deg nye venner her ute på landet, eller invitere byfolket på besøk. Spiller seg drastisk fra de over, men er et spill som gir en helt egen atmosfære.

Med et lydspor som tar deg med ut til det spille og rolige landlivet, og med sin totale mangel på konkurranse, kan dette spillet minne oss om hva som egentlig betyr noe. Når du ikke pløyer gården, kan du oppdage nærområdet, dra på fisketur eller ta en dag på stranden.

4. Control

I spillet Control har Remedy Entertainment tatt spill-kategorien til nye høyder. Her er ingen detaljer som ikke er nøye gjennomgått, og fin-spisset. I dette spennende actioneventyret kan du glede meg til spektakulær grafikk, og vanvittige skuespillerprestasjoner.

I spillet vandrer du rundt som karakteren Jesse Faden, og leter etter The oldest house, som finnes et sted i New York. De er kun de som leter, som kan finne dette mystiske huset. Etter hvert skal du prøve å finne din forvunnede bror, og ta på deg lederrollen i Bureau of Control.

5. Super Mario Galaxy

Dette prisvinnende spillet blir aldri kjedelig. Hvem liker vel ikke å bli med Mario og Luigi ut på eventyr. Disse heltene har vært å se helt siden det første Nintendo-spillet, og de er like gode nå som da. Grafikken på sin side har blitt adskillig bedre.

Alle spillene i denne serien er like spennende, og de burde alle få hver sin spillekveld – i hvert fall. Det er nostalgisk, samtidig som det er nyskapende og morsomt.

Det å skape gode følelser er vel den beste grunnen til å spille, eller hva? Vi håper du vil like disse tipsene, i vår uoffisielle kåring. Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til med ditt neste spill!

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]