CSGO – en av verdens mest populære spillserier

Dersom du er interessert i dataspill, har du nok hørt om CSGO, eller Counter-Strike. Dette har lenge vært et av de mest populære spillene på markedet, og serien fortsetter å utvide seg til glede for fanskaren.

Men visste du at det nå finnes flere CSGO Bookmakere og spillere som har klart å gjøre en karriere basert på sine ferdigheter? Tipping på fotballkamper og andre idretter er ikke noe nytt. Men de siste årene har det blitt en meget stor interesse for tipping på e-sport kamper.

Særlig ser vi at CSGO gjør det stort på betting-markedet, og flere lar seg engasjere av spillets mange spennende elementer. Dette skyldes nok de stadig større konkurransene, kampene og mesterskapene for spillet.

Datatreff og betting

Spillentusiaster har i mange år samlet seg på datatreff. Nå er det også mulig å ta del i større konkurranser og mesterskap, noe som har blitt meget populært verden over. Til og med i Norge har vi fått vår egen liga, hvor landets dyktige spillere kan vise frem sine ferdigheter. Det er nok gjennom engasjementet på disse ligaene, at betting-verdenen fikk øynene opp for konkurransene.

For å kunne vinne på oddsen og få denne til å gå i din egen favør, må du vite hvor du skal legge innsatsen din. Det krever litt research på ulike lag, spillere og turneringer. Gjennom denne researchen er det flere som får øynene opp for spillet og seriens mange kvaliteter. Slik fortsetter serien å vokse og utvide seg verden over.

Ligaer

Det finnes som sagt mange ligaer og turneringer verden over. Disse er det mulig å tippe på, så lenge du finner en CSGO bookmaker som tilbyr dette. Tar du turen innom et bettingselskap, vil du nok finne et godt utvalg av e-sporter. Her er CSGO som regel alltid et alternativ, grunnet spillets store popularitet og etterspørsel.

Det kan dog være store forskjeller på hvilke mesterskap, ligaer og turneringer de ulike sportsbokene har odds på. Derfor kan det være smart å registrere seg på flere sider, slik at du er sikker på at du får spilt på de turneringene du ønsker. Du taper ingenting på registrere flere spillerkontoer, da dette ikke koster noe og som regel er en svært enkel prosess.

Skulle oddstipset ditt gå inn, har du muligheten til å stikke av med enorme summer. Dette er altså en lukrativ måte å tjene penger på, for de som er særlig spill-interesserte. Her møtes to verdener, både spillmiljøet og betting-miljøet. Dersom du ikke er kjent med spillets gang eller miljøet, vil det være lurt å sjekke ut hvilke store kamper som kommer i nærmeste fremtid.

CSGO

CSGO er en av verdens mest populære spillserier, og det er mulig å spille spillet i to ulike moduser. Hvilken modus som blir spilt på turneringer, kommer helt an på ligaen selv samt divisjoner og ferdighetsnivå. Det er alltid to lag som spiller mot hverandre, hvor et av lagene er terrorister og det andre laget er anti-terrorister.

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor spillet har fått en så stor fanskare, og engasjementet kommer nok bare til å fortsette å vokse de neste årene. CSGO er et spill som passer for alle uansett alder, og her er det muligheter for både betting og turneringer.

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]