Crysis 3 kommer til neste år

Byttet blir jeger! Electronic Arts og den prisbelønte utvikleren Crytek kunngjorde i dag utviklingen av Crysis 3, det ypperste innen sandkasseskytespill som kommer i 2013. Spillet drives av Cryteks proprietære CryENGINE, og legger lista enda høyere for hva man kan forvente seg av grafikk og dynamisk spillopplevelse i tiden fremover.

Du spiller Prophet som kommer tilbake til New York og oppdager at byen har blitt omsluttet av en nanokuppel av det korrupte Cell Corporation. New York City Liberty Dome er en regnskog full av overgrodde trær, tette sumper og svære elver. Inne i Liberty Dome, er det sju distinkte områder som har fått navnet De sju underverker. Denne farlige, nye verdenen krever avanserte våpen og like avansert taktikk. Prophet bruker en dødelig komposittbue, en forbedret nanodrakt og utenomjordisk teknologi for å bli planetens farligste jeger.

“Crysis 3 er en spennende blanding av sandkassespill, avanserte kamper og høyteknologiske romvåpen som skytespilltilhengere kommer til å elske,” sier Cevat Yerli, Chief Executive Officer hos Crytek. “Vi bruker den nyeste CryENGINE-teknologien og levere sju unike temaer som gir fantastiske og vakre spillopplevelser. Vi gleder oss skikkelig til folk får spille spillet.”

Crysis 3 foregår i 2047, og Prophet er på hevntokt etter å ha funnet sannheten bak Cell Corporations motiver for å bygge nanokuplene. Innbyggerne ble fortalt at de gigantiske strukturene ble bygget for å beskytte befolkningen og rydde metropolisene for de gjenværende Ceph-styrkene. Men egentlig er nanokuplene bygget av Cell i et hemmelig forsøk på å rane til seg land og teknologi for å oppnå verdensdominans. Det er utenomjordiske Ceph-styrker rundt hvert hjørne, i tillegg til menneskefiender som angriper – her er det ingen som er trygge. Alle er et mål i Prophets jakt på hevn.

Crytek har også kunngjort at spillere som er klare til å starte jakten kan forhåndsbestille Crysis 3 Hunter Edition* i dag. Crysis 3 Hunter Edition gir deg verktøyene du trenger for å bli den ypperste jegeren i flerspillet med tidlig tilgang til den nye buen og tilleggene, pluss Hunter-nanodraktmodulen som gir ekstra kraft og funksjonalitet til superdrakten. Hvis du bestiller nå, får du også et forsprang når du spiller på nettet med bonus-XP opp til nivå 5, et unikt bueskin og tre eksklusive dog tags for å jakte med stil. Crysis 3 Hunter Edition er tilgjengelig fra Origin.com og andre utvalgte forhandlere for $59,99.

I tillegg til Crysis 3 Hunter Edition, har utvalgte forhandlere følgende tilbud til spillere som forhåndsbestiller Crysis 3:

· Stalker-pakke – Inneholder grunnspillet, alt Hunter Edition-innholdet og følgende tidlige opplåsinger for flerspill: spillere som liker å jakte på byttet fra skyggene får tidlig tilgang til den livsfarlige halvautomatiske Jackal-hagla. Denne kraftige hagla som er beregnet til bruk på nært hold leveres med en unik lyddemper, spesielt våpenskin og to eksklusive dogtags i spillet.

· Overkill-pakke – Inneholder grunnspillet, alt innholdet fra Hunter Edition og følgende tidlige opplåsinger for flerspill: Overkill-pakken har tidlig tilgang til Typhoon-våpenet med skin. Med 500 skudd i sekundet, kan du med en Typhoon ta tilbake Liberty Dome med avtrekkeren i bånn. Du får også to eksklusive Overkill-dogtags i spillet.

· Predator-pakke – Inneholder grunnspillet, alt innholdet fra Hunter Edition og følgende tidlige opplåsinger for flerspill: Predator-pakken gir tidlig tilgang til Feline-maskinpistolen og eksklusiv kamuflasje. Med ekstremt rask skuddtakt og magasin på 60 skudd er Feline meget effektiv og livsfarlig på kort hold.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]