Conan Unconquered – Det etterlengtede spillet er endelig rett rundt hjørnet

Funcom slipper om bare noen få dager det aller første strategispillet fra Conan-universet og alle som har ventet i spenning bør sette av 30.mai i kalenderen. Siden nyheten kom like før jul har fans og kritikere ventet på en lanseringsdato for spillet og med Petroglyph Games som utviklere bak spillet har man allerede høye forventninger.

Conan Unconquered kombinerer sanntidsstrategispill med elementer fra overlevelsesstrategispill, hvor målet er å holde seg i live lengst mulig. Fremfor å jobbe med å bygge opp en hær må man forsvare seg mot kontinuerlige bølger av fiender, som både blir større og vanskeligere å slå etterhvert som man spiller.

Conan the Barbarian

En annen spillutvikler som også har kommet med en nyhet om et nytt Conan-spill er Starburst. Videoautomaten skal lanseres i 2019 og for alle Conan-fans er det derfor bare å holde øynene åpne for når man kan forvente spillet. I mellomtiden finnes det derimot en rekke lignende spill og videoautomater basert på andre kjente figurer, serier og filmer å velge mellom. Dersom man foretrekker å spille noe litt mindre actionfylt kan derimot nettcasinoer.io være et godt alternativ.

Hva kan man forvente

Funcom har allerede lansert trailere fra spillet som gir en smakebit på hva spillere kan forvente seg av Conan Unconquered og det ser absolutt lovende ut. I traileren kan se man barbaren stå på toppen av en festning i et øde landskap, mens en hær av fiender stormer mot borgens murer. Ut fra hva man kan se i traileren virker det med andre ord ikke som om det kommer til å være noe mangel på action i det nye spillet.

I tillegg til å bekjempe fiender må man også bygge opp festningen, gjennom å samle og fordele ressurser som treverk, jern og gull, samt mat for å kunne bygge opp en stadig større hær. Man kan velge mellom å spille alene eller å gå sammen med en annen person og samarbeide om å samle ressurser og kjempe mot fiendene. Er man to vil derimot utfordringene bli større og det vil kreve mer for å holde seg i live. Som en ekstra tvist i spillet genereres også kartene tilfeldig, noe som gjør spillet desto mer uforutsigbart og spennende.

Conan Exiles

Funcom har allerede gjort stor suksess med sitt tidligere Conan-spill, Conan Exiles, hvor barbaren befinner seg alene i ørkenen etter å ha blitt kastet ut av samfunnet og bannlyst. For de som har spilt Conan Exiles vil man nok kjenne igjen mye fra Conan-universet i Unconquered, hvor selve bakgrunnshistorien for Conan er at man skal kjempe seg gjennom en røff og barbarisk verden.

Det som gjør Unconquered annerledes er derimot fokuset på å overleve fiendenes angrep, fremfor å utforske spillets verden og bekjempe fiender etterhvert som man møter på dem. At man også kan spille sammen to og to er en annen morsom funksjon man har mulighet til i det nye Conan-spillet. Her er det bare å begynne å telle ned timene til lansering!

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]