Bruk din gaminglidenskap som bryllupstema

Vi drømmer alle om unike bryllup, men for ofte havner vi i de tradisjonelle fellene. Dette fører som oftest til at vi bare ender opp med de samme bryllupene alle andre ha. Er du derimot klar for en skikkelig forandring, så finnes det et spennende alternativ der ute som veldig få har satt sine tanker på. Du kan nemlig la din lidenskap for gaming inspirere ditt bryllup fra første stund!

1. Invitasjoner med gaming tema

Ethvert bryllup vil bli nødt til å sende ut invitasjoner til sine gjester. Her kan en velge både ekte bilder der brudeparet er kledd opp i klær fra gaming karakterer, eller simpelthen animerte bilder. En kan også velge å plassere et bilde av paret på et Magic The Gathering kort. Hva er parets superkrefter for kortet? Det velger du helt selv!

2. Bruk gaming artefakter og klær

Det viktigste i et bryllup er hva folk kler seg i. For bruden gjelder brudekjolen, mens for de diverse andre kvinnene i bryllupet er det ballkjole som utvilsomt gjelder. Her er det kanskje best å gå for det klassiske for bruden og de viktigste medlemmene i bryllupet. Men er du virkelig vågal, så kan du la kjolen bli inspirert av et spill. Du kan selvfølgelig også bare benytte deg av artefakter og tilbehør. Kanskje kan du lage en liten plass i bryllupslokalet der folk kan ta bilder med artige gjenstander liggende?

3. Blomsterbuketter i gaming tema?

Om du ikke vil gjøre et kompromiss med kjolene i bryllupet, så kan du kanskje vurdere blomsterbukettene. Alle elsker blomster, men noen ganger blir dette bare dyre, kjedelige, buketter som visner noen dager senere. Hvorfor ikke investere i en gaming inspirert bukett som varer livet ut?

4. Introduser dine gjester til gaming

Du kan både ha videospill og bordspill tilgjengelig i ditt bryllupslokale. Interaktive spill er vanskelig å slå i form av underholdning, og dette kan virkelig være flott å oppleve for både voksne og barn.

5. Borddekorasjoner med gaming karakterer

Hva med en Mario-figur som holder borddekorasjonen oppe med bordnummeret i form av spillnivå? Eller kanskje bare karakterer fra diverse spill som gis unikt til hver gjest?

6. Bryllupskake inspirert av gaming

Hvorfor ikke droppe den dyre og kjedelige, hvite bryllupskaka? Du kan enkelt dekorere en kake i henhold til gaming. For eksempel kan kaken være en XBOX med to kontroller som pynt! Disse kan symbolisere dere som brudepar.

7. Andre tips til gaming bryllup

Glass, bestikk, tallerkener, gaver, lokale til bryllupet, og mye annet kan hente inspirasjon fra gaming. Det viktigste er at du dog finner de tingene du synes passer best til akkurat ditt bryllup. Så lenge dere som brudepar synes temaet er kult, så er det bare å kjøre på. Blir dere ikke helt fornøyd, så er det kanskje best å holde seg til det klassiske på akkurat det punktet der dere ikke finner det perfekte alternativet.

Uansett vil det bli et flott bryllup. Med et gaming tema kan du derimot ta det hele ett hakk videre, og kanskje sjekke av for prestasjonen ”Bli gift” på en litt annen måte enn andre gjør det!

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]