Boom Street

Innta rollen som velkjente karakterer fra Nintendo og Dragon Quest-universene i et brettspill som utfordrer deg til å sjonglere eiendoms- og aksjemarkedet på smarte måter for å vinne. Dette er Monopol i Nintendo-stil på deres Wii-plattform.

Spillerne racer rundt spillbrettet i jakten på å bli rik og nå en bestemt målverdi ved å kjøpe, selge og bytte eiendommer med venner og familie for å se hvem som først klarer å håve inn. Det som først kan virke å være et simpelt brettspill som handler om eiendomkjøp tilbyr kjapt en rekke forskjellige muligheter for å øke pengeflommen.

Det finnes over 15 forskjellige spillebrett hvor du må kjøpe butikker for å bygge opp portfolioen din og samle symboler som kan veksles inn i banken for å tjene mer penger til investering. Det kreves penger for å tjene penger, så å bare race rundt på spillebrettet er kanskje ikke den lureste idéen. For å kapitalisere på profitten kan du gjøre investeringer, spille på aksjemarkedet, kjøpe butikker og kreve inn handelsavgifter. Spillere med flere butikker ved siden av hverandre kan se dem vokse i verdi og gå opp i nivå. Andre spillere som lander på de feltene må betale en økt avgift!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 44

Lansering: 02. januar 2012

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din