Åtte nye Move-spill før jul

Mange har etterlyst flere spill designet for Move-teknologien som ble lansert i fjor. Nå lanserer Sony hele 8 nye, spennende Move-spill som kommer før jul. Kan PlayStation Move bidra til å få familien til å bruke mer tid sammen og gjøre stua om til det samlingsrommet den var før i tiden?

Med en PlayStation Move-bevegelseskontroller i hånden, blir du stjernen i showet, helten i kampen eller idrettsutøveren som får tilskuerne til å måpe. Se mor og far kjempe mot en hær med levende skjeletter, bestemor og barnebarna fange fisk med en klype eller bror og søster konkurrere med sang og dans!

Dette er de 8 nye spillene, alle med norsk tekst og tale:

DanceStar Party – 12 år
Bli en ekte superstjerne med DanceStar Party – det eneste hvor spillerne kan danse – og synge – samtidig! I 7 ulike moduser får du blant annet velge mellom 40 ulike internasjonale hitlåter, danse til originalvideoer eller se deg selv på skjermen via live feed, ha med hele familien eller opptil 20 venner i dansen, velge mellom 160 ulike danser, lage din helt egen dans og dele den med vennene dine på Facebook og Twitter!

» Playstationspill.no har anmeldt DanceStar Party.

Move Fitness – 12 år
Kom deg i form på Move-måten med dette interaktive treningsspillet. Under ledelse av den personlige treneren din gjennomgår du et variert, intensivt og givende treningsprogram basert på blant annet boksing, basket, aerobics og mange andre morsomme treningsprogrammer – uten å forlate huset ditt. Du får alt du trenger for å komme i form, lære slagkombinasjoner og perfeksjonere timingen din med PlayStation Move Fitness.

Medieval Moves – 7 år
Bruk Move-kontrolleren til å fekte, skyte pil og bue og balansere med i dette uhyre spennende eventyrspillet! Bekjemp trollmannen Morgrimm som har erobret slottet til prins Edmund. Let etter en mystisk gjenstand som hjelper deg med å påkalle en hel hær med skjeletter. Bevæpnet med en PlayStation Move-bevegelseskontroller kan du prøve deg på egen hånd eller spille på lag på nettet og gi fiendene en smak av vaskeekte middelalder-action.

Start The Party! Save the World – 7 år
Se deg selv på skjermen, som en del av selve spillet i nye Start the Party! Test ferdighetene i et fantastisk utvalg minispill der du og vennene dine kan konkurrere mot hverandre. Få med hele familien i spillet, og bekjemp Dr. Grusom, den gale forskeren som prøver å ødelegge verden. Målet er å bli helten, slå søsknene dine og redde jorden!

» Finn ut hva NRK Filmpolitiet mener om dette spillet.

EyePet & Friends – 3 år
Med EyePet & Friends får familien og barna det dobbelt så moro med to virtuelle kjæledyr i stuen. Du og EyePet-en kan leke og rulle rundt sammen på gulvet. Lag nye antrekk, vask og mat dem, lær dem nye triks og bygg lekeplasser til kjæledyrene. Timesvis med moro for barna mens de venter på julekvelden.

Carnival Island – 3 år
Du finner et forlatt tivoli som har mistet magien fordi ingen har brukt det på lenge. Du må utforske tivoliet og spille spillene med PlayStation Move-bevegelseskontrolleren. Når du gjør dette, vekker du tivoliet til live, slik at det viser seg i all sin tidligere prakt. Du samler billetter, kjøper tilbehør til spilleren din og vinner interaktive premier i 35 ulike minispill!

Move Mind Benders – 3 år
Bruk PlayStation Move-bevegelseskontrolleren til å løse oppgaver basert på optiske illusjoner i echochrome ii, bygg et tårn med byggeklosser i Tumble eller styr Lemmings i sikkerhet når de uheldige småkrypene med grønt hår gjør sin PlayStation Move-debut på PlayStation 3. Lett å spille for hele familien, vanedannende og kjempegøy!

» Verdt en titt? Sjekk ut anmeldelsen til Playstationspill.no.

After Hours Athletes – 3 år
Prøv deg i sportens verden med PUMA: Top Darts, Hustle Kings og High Velocity Bowling på samme disk. Se PlayStation Move-bevegelseskontrolleren gjøres om til en pil, en kø eller en bowlingball når du bruker den til å utfordre venner og familie.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]