Åpner for forhåndsbestilling av Xbox One

På årets E3 annonserte Microsoft at Xbox One lanseres i Norge 5. september, og nå er de veldig glade for å kunne bekrefte at alle Xbox-fans nå kan forhåndsbestille en eksklusiv Xbox One-pakke, som gir fantastisk verdi med to AAA-titler inkludert uten ekstra kostnad.

Deannonserte forrige måned at de vil gi fans flere valg for hvordan de kan oppleve Xbox One og fra og med i dag vil forbrukere kunne forhåndsbestille en av følgende varianter i Norge:

·         En pakke med den nye Xbox One-konsollen – med en 500GB harddisk, Blu-ray spiller og innebygd Wi-Fi – en Xbox One trådløs kontroller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dager med Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale utgaver av Forza Motorsport 5 og EA SPORTS™ FIFA 15*. Pakken er i begrenset opplag. Endelig pris settes av forhandler.

·         De som forhåndsbestilte Xbox One i fjor før 20. august 2013 og bestemte seg for å beholde ordren, vil få en Xbox One Day One-pakke med Kinect, som vil inneholde en Xbox One Day One trådløs kontroller, HDMI-kabel, chat headset, 14 dager med Xbox Live Gold for nye medlemmer og digitale utgaver av Forza Motorsport 5, EA SPORTS™ FIFA 15* og Dance Central Spotlight. Avhengig av hva din forhandler tilbyr vil du kunne endre din ordre til å motta Xbox One-pakken uten Kinect nevnt ovenfor om ønskelig. Begge pakkene er i begrenset opplag. Endelig pris settes av forhandler.

Xbox One tilbyr det største og mest kritikerroste spillutvalget, med ni nye, eksklusive titler denne julen. Microsoft gleder oss til å lansere Xbox One i Norge 5. september 2014, se opp for flere oppdateringer snart.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din