Anmeldelser av nylanserte PokéPark 2

Bli med til PokéPark og spill som Pikachu, Oshawott, Snivy og Tepig som må ut på eventyr for å redde Pokémon i PokéPark 2: Wonders Beyond. Pikachu trenger hjelp fra vennene sine og deres unike evner for å komme seg gjennom PokéPark og oppdage hemmelighetene til en mystisk ny verden kalt Wish Park. Du kommer til å møte og bli venn med en rekke Pokémon fra Unova-regionen og andre steder som vil hjelpe deg gjennom eventyret.

Opplev en rekke artige aktiviteter, minispill, kamper, attraksjoner og mye mer! Klar en attraksjon på egen hånd for å deretter utfordre venner og familie – opp til fire personer kan spille sammen i Multiplayer Attractions!

Ingen av de norske spillmagasinene på nett har foreløpig publisert sine meninger om det nye Pokémon-eventyret som nylig ble lansert til Nintendo Wii, men en rekke utelandske nettsteder har kikket nærmere på spillet.

Det offisielle Nintendo-magasinte i Storbritannia belønner spillet med en poengsum på 70 av 100 mulige, men påpeker at «spillet er kanskje for likt forgjengeren til å være verdt et kjøp, men definitivt et godt spill.»

Nettstedet Nintendo Life deler ut samme poengsum, og skriver at det er » «et enkelt spill, men med flott grafikk og fantastisk musikk som passer perfekt til denne typen spill. Også er det veldig morsomt!».

PokéPark 2: Wonders Beyond ble lansert 23. mars og er eksklusivt for Nintendo Wii.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din