Anmeldelse av Total War: ROME ReMASTERED

Hvis man elsker strategispill, er det mange gode muligheter for å finne et spill man kommer til å elske. De aller fleste av oss er kanskje vokst opp med spill som Age of Empire, og selv om Total War: ROME ReMASTERED er et spill som er helt, helt annerledes, er det fortsatt et spill der både action og strategi er helt essensielt. Så hvis du likte det, er det sannsynlig at du også liker dette – denne gangen remastered til 4K, som gjør klassikeren ny.

Total War: ROME ReMASTERED er et spill som mange gamlenfans har ventet på. Det er et spill som virkelig lar deg gjenleve den fantastiske spill-serien. Med masse forbedringer, er det endelig på tide å besøke denne gamle klassikeren. Så hvis du var fan før, er det ingen grunn til at denne nye og forbedrede utgaven ikke skulle være midt i blinken for deg nå.

Nostalgi og forbedringer i samme spill

Total War: ROME ReMASTERED er virkelig et spill, der nostalgi og moderne forbedringer går opp i en høyere enhet. Spillet inneholder til og med den originale ROME: Total Was Collection, i tilfelle man ikke allerede har den, eller har mistet den, sånn at man kan nyte forskjellene og nostalgien enda mer enn det man ellers hadde hatt mulighet til.

Denne utgaven av Total War: ROME ReMASTERED har mange forskjellige forbedringer og noe av det aller viktigste, er selvsagt de visuelle forbedringene. Komplett med 4K optimering, ultra widescreen og native UHD-oppløsning, så er det en helt annen opplevelse å spille denne utgaven, enn originalen. Og ikke nok med det. Denne utgaven tar nemlig også alle viktige visuelle elementer til nye høyder, der alt fra bygninger, støvskyer og detaljer ser mye mer realistiske ut enn i tidligere versjoner.

Spillet har også en hel rekke moderne elementer som det ikke hadde før, og inkluderer alt fra optimert mekanikk som at kameraet i spillet er bedre og gjør at man lettere kan bruke kartet, zoome inn og ut og taktiske kart og oversikter, gjør at man mye lettere kan danne seg et overblikk og dermed overtak. Det er et spill som spilles alene, men man kan spille med mange andre samtidig, og nå kan man ta med bataljonen sin og kjempe mot andre spillere på tvers av styresystemer.

Tilbakemelding fra spillerne

Det er selvsagt delte meninger når det kommer til ikoniske spill som kommer tilbake i et nytt format, og Total War: ROME ReMASTERED er ikke et unntak fra dette. Men faktisk er det ikke så mye spillet i seg selv det blir kommentert på, men brukervennligheten. De mest vanlige negative kommentarene går på at brukervennligheten har gått ned, og at mye oppmerksomhet går tapt på grunn av det.

Når dette er sagt, er det aller fleste veldig positive og nyter virkelig denne nye utgaven. Og ikke bare de faktiske forbedringene, men også den nostalgien som brer seg når man igjen får sjansen til å gjenleve de mange gode følelsene fra barn- og ungdommen, da man spilte den originale versjonen.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]