Anmeldelse av Mass Effect™ Legendary Edition

Det er mange spill som bare passer for de over 18 år, og Mass Effect™ Legendary Edition er absolutt ett av dem. Det er også en optimert utgave av spillet, som mange spillere har ventet på. Det er ikke det helt snilleste spillet akkurat, og med både nakenhet, vold, blod og gørr, er det god grunn til at dette spillet er regnet for de over 18 år, noe ingen nok er overrasket over.

Dette er et spill som mange elsker, og er derfor både høyt rangert blant spillere verden over, og er støttet av åtte forskjellige språk, i form av panelet til spilleren og ikke minst undertekster, men også fire språk når det kommer til valg for lyden. Spillet er nemlig ikke bare tilgjengelig på engelsk, men også på både fransk, italiensk og tysk i tillegg, noe som sier litt om populariteten av spillet.

Mass Effect™ Legendary Edition

Action, gripende historiefortelling og et unikt landskap inne i spillet er noen av de faktorene som gjør at mengden blod og gørr liksom veies opp litt. For selv om det ikke er noen tvil om at dette spillet ikke egner seg for de unge tenåringene, er det likevel et spill som mange liker. Kombinasjonen av alle de forskjellige elementene, er det som gjør at spillerne elsker dette spillet, og der er det ingen av de bærende elementene som kunne vært fjernet, uten at det hadde gått ut over opplevelsen.

Handlingen i spillet utspiller seg basert på fortellingen om at det bare er en person som står mellom menneskeheten og den største utfordringen menneskeheten har stått ovenfor noen gang før, og er et spill der handlingene dine i spillet faktisk virkelig har konsekvenser for hvordan ting utvikler seg videre mens man spiller. Det er faktisk du som spiller som er med på å bestemme i hvilken retning spillet skal utvikle seg, hva som skal skje.

Det er også rik mulighet for å være med på å bestemme og tilpasse hvordan karakteren skal være, både i form av hvordan vedkommende skal se ut, og andre typer ting. I tillegg er denne versjonen av Mass Effect™ Legendary Edition optimert i forhold til originalen, noe som gjør at den visuelle opplevelsen av spillet er en helt annen enn det man kunne oppleve før, noe som virkelig trekker opp for mange.

Tilbakemelding fra spillerne

Det er ikke noen overraskelse at de aller fleste spillerne som spiller dette spillet anbefaler det. Det er spillere med mange, mange timer i spillet som gir det strålende anmeldelser, både i forhold til spillet i seg selv, og i forhold til den interaktive delen av spillet og den muligheten for refleksjon som det faktisk legger opp til.

Det originale spillet er for noen av spillerne blant de absolutt topp favorittene gjennom tidene, så det at så mange liker denne forbedrede versjonen, er nesten en enda bedre prestasjon, enn hvis det hadde vært et helt nytt spill uten historie blant spillerne. For det å imponere på tvers av nostalgi, er det ikke alle nye versjoner av spill som kan prestere.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]