Xbox bringer nå underholdningsopplevelsen til nettbrett, PCer og telefoner. De tar også sitt største sprang noensinne ved å utvide Xbox-underholdningen fra 35 land til mer enn 220 land over hele verden på flere enheter.

Dette er en spennende tid for Microsoft og Xbox, sier anvarlig for Xbox i Norge – Erik Kleven. Xbox blir nå en brand for underholdning på tvers av alle Windows 8 enheter.

Gaming

Karaoke
Kinect Sesame Street TV
Prima Games

Sports

ESPN
NBA Game Time
UFC

Entertainment Apps

Elections 2012
HBO GO
MSN
NBC News
NOW TV
Slacker Radio
TODAY
Univision

I tillegg avdekker vi nye applikasjoner som vi planlegger å lansere det kommende året.

Med Xbox Music, Xbox Video og Xbox Spill blir Xbox derfor å finne på alle nye PCer, nettbrett og mobiler fremover med lanseringen av Windows 8 og Windows Phone 8. Som du kan lese om i Yusuf Mehdi sin blogg og se i medfølgende video gjør Xbox SmartGlass applikasjonen at du eksempelvis kan bruke din Windows Phone 8 eller nettbrett til å styre Xbox-en eller hente ut informasjon om spill du spiller eller filmer du ser på TVen via Xbox-en.

Oddbjørn Berentsen, Direktør for privatmarkedet i Microsoft Norge ønsker Xbox velkommen til Windows.

«Vi har tro på at kundene finner det attraktivt å kunne bruke denne type underholdningstjenester på tvers av flere enheter, og at mange har savnet denne type sømløshet. Vi gjør det enkelt for kundene våre i og med at tjenestene nå kan brukes på tvers av PC, Mobil, Nettbrett og TV via Xbox. Eksempelvis finner du spillelistene dine i Xbox Music igjen på alle dine enheter.»

User rating:

Score rating:

Average rating:

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din