Patrice Bergeron blir NHL 15-forsidekjempe

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), National Hockey League (NHL®) og National Hockey League Players’ Association (NHLPA®) kunngjorde i dag at Boston Bruins-angrepsspilleren Patrice Bergeron har blitt valgt av hockeyfansen som spilleren som får pryde EA SPORTS™ NHL®15, spillet som sparker i gang en helt ny generasjon hockeyspill i den prisbelønte serien.

Bergeron slo Montreal Canadiens-backen P.K. Subban etter mer enn 10 millioner stemmer avlagt av hockeyfans fra hele verden. Med 4 seire og 5 nominasjoner for beste sportspill på Electronic Entertainment Expo (E3) 2014 er NHL 15 det neste store spranget fremover i den sjangerdefinerende serien fra EA SPORTS.

“Å være på omslaget til NHL 15 er en drøm som går i oppfyllelse” sier Patrice Bergeron. “Det at det ar fansen som har valgt meg gjør det til en helt fantastisk følelse. Lidenskapen og støtten vi får fra hockeyfans, spesielt Bruins-fans, er noe man ikke ser i andre sporter, og jeg er ekstremt takknemlig overfor alle som har stemt på meg.”

“Vi vil gjerne få gratulere Patrice Bergeron med å bli valgt ut av fansen som spilleren på omslaget til EA SPORTS NHL 15”, sier Adam Larry, NHLPA Director of Licensing and Associate Counsel. «Det var moro å se lidenskapen tilhengerne viste i å støtte de åtte NHL-spillerne som var med i årets NHL 15-avstemningskampanje, og like moro å se reaksjonene til spillerne som konkurrerte om å bli valgt ut. Dette programmet er en super måte å sparke i gang et stort år for NHL-dataspillserien på.”

“Vi vil gjerne få gratulere Patrice med denne store æren og gi en anerkjennelse til alle tilhengerne som har hjulpet ham med å vinne plassen på omslaget til NHL 15”, sier Dave McCarthy, NHL Vice President of Consumer Products Marketing. “Nok en gang har vi latt oss forbløffe av nivået av engasjement, kreativitet og støtte som vises av fansen, og som virkelig er et eksempel på den enestående lidenskapen man bare finner i NHL.”

NHL 15 starter en spennende, ny epoke med hockeyspill. Her får du den mest detaljerte og autentiske hockeyopplevelsen som er laget noensinne. NHL 15 har ekte kollisjonsfysikk for alle de 12 spillerne på isen, og leverer et realismenivå på de nye konsollene som lar spillerne leve seg enda mer inn i sporten. Spillerne ser ut, beveger seg, spiller og tenker som ekte NHL-spillere med nye spillermodeller og et helt nytt sett med verktøy, som Superstar Skill Stick og Vision AI som øker kontrollen på isen og gir spillerne høyere intelligens.

Følelsene er i høyspenn i NHL 15 når man konkurrerer på arenaer fulle av dynamisk modellerte fans som reagerer på det som skjer på isen som de ville gjort i virkeligheten. NHL 15 har et helt nytt kommentatorteam ledet av veteranene Mike ‘Doc’ Emrick, Eddie Olczyk og Ray Ferraro fra NBC, og tar revolusjonerende steg fremover for å skape autentiske kommentarer.

NHL 15 lanseres 11. september 2014 i Norden på Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360® og PlayStation®3.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]