Hvordan vinne stort på fotballtipping?

Fem tips for å få fullt utbytte av dine digitale oddskuponger

I Europa vokser iGaming-bransjen seg større og større for hver eneste dag, samtidig som de fysiske lokalene med spilleautomater blir oppsøkt av færre. Skal vi tro på finske kasvuvipu.fi, er det ikke lengre noen spilleautomater igjen i Praha, en by som for 10–15 år siden var overøst med små casino-lokaler. 

Norsk Tipping har fortsatt eneretten på de fleste spillene du finner i fysiske lokaler i Norge, men du har sikkert fått med deg at du finner en rekke private leverandører som tilbyr oddsspill på nett – fotballtipping inkludert.

Kanskje har du allerede besøkt noen av dem, og nå lurer du kanskje på hvordan du kan vinne mest mulig på oddsene du velger deg ut? Man kan aldri garantere utfallet med 100 % sikkerhet, men her har du i alle fall noen tips som kan hjelpe deg med å øke vinnersjansene på fotballodds: 

Jo færre valg, jo bedre. Dette er kanskje opplagt, men vi nevner det likevel. 

Jo mindre kuponger du spiller på, desto mer sannsynlig er det at du vinner. Hvis ditt mål er å tjene litt ekstra, må du forsikre deg om å ta små og trygge steg på veien. Sats på ett eller to lag som du kjenner godt til, og som du er overbevist om at kommer til å vinne. Unngå å spille på så mange som 3–4 kamper av gangen.

Spill med hjernen, ikke med hjertet. Du har kanskje vært en Arsenal-fan i alle år, men favorittlaget ser ikke ut til å gjøre det noe bra for tiden. Da er det best å ikke satse på Arsenal, men heller prøve å sette seg litt inn i årets Premier League. Studer årets tabell og finn ut hvilke lag det kan lønne seg å satse på. Når du finner et lag det kan være verdt å satse på, må du gjerne gå så langt tilbake som lagets 5–6 siste spilte kamper, og studere utfallet av disse før du velger å satse på dem! 

Sats stort på små odds. Dette er viktig for å kunne sikre seg en gevinst fra tipping på odds. Sats de store beløpene på nokså sikre vinnere med små odds. Da vil du mest sannsynlig komme nærmere spenningen over å kunne unne deg et nytt skjerf med emblemet til favorittlaget ditt på! Regelmessig satsing på store odds er ikke å foretrekke, og kan koste deg mye på lang sikt.

Unngå å satse på ‘’odds-on’’. Såkalte ‘’odds-on’’ tilbys vanligvis på store odds, men det er nettopp fordi utfallet er så vanskelig å forutse. Dersom du spiller ofte på disse, er det muligheter for at du vil tape mye på lengre sikt. Sats heller på kampens utfall – som kun gir tre muligheter, og ikke noe annet.

Ikke bli værende på samme spillnettsted, se deg litt rundt. Det finnes utallige muligheter for spilltørste fotballfans der ute. Noen nettsteder gir bedre odds enn andre, og dette kan forandre seg daglig. Let gjerne etter nettsider som gir deg en god oversikt over de beste oddsene fra ulike spillnettsteder. Sportbonus.net er vår anbefaling, og her kan du også få gode tips om gunstige bonusordninger og velkomstgaver fra nettsteder du enda ikke har sjekket ut.

User rating: 0Score rating: 0Average rating: 0Score:Lansering:Utvikler:Utgiver

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]