Anmeldelse av To Hell With It

Det finnes utallige spennende spille man kan spille på nett, og ikke minst har utvalget av utrolig bra spill bare vokst de siste årene. Det er virkelig mulig å finne noe som er helt perfekt til deg, og To Hell With It er et spill som passer godt for både de som elsker film der action, eventyr og katter, er en stor del av, dette er nemlig et spill, der du skal redde katten din fra underverdenen, og det skjer ikke akkurat helt problemfritt, så det er masse utfordringer å kose seg med.

Noe av det som er best med at det finnes så mange forskjellige spill, er at den voksende variasjonen betyr at det er lettere og lettere å finne spill som er ganske nisje og derfor passer bra for alle dem som kanskje ikke før fant seg til rette når det kom til spill. To Hell With It er et perfekt eksempel på akkurat dette.

Et spill fult av humor og action

Spillet, som er gitt ut av Wimpy Imp Games, lever nemlig opp til mange av de tingene som man ønsker seg. I spillet er man karakteren Aella, som skal redde katten sin fra underverdenen, etter at den ble stjålet. Spillet spilles i tredjeperson, noe mange foretrekker, fordi det gir bedre oversikt. Spillet har en helt unik verden, og gir spilleren rik mulighet for å utforske forskjellige deler av det gjennom alle de forskjellige utfordringene man møter som Aella.

Det er også et spill som har en rik og morsom historiefortelling, der man virkelig får lov til å leve seg inn i narrative i spillet, og ikke bare har det gøy gjennom de mange utfordringene og kampene hun må igjennom. Aella ender nemlig til slutt opp administrasjonen i helvete, der hun inngår en avtale med den som jobber der for å få tilbake katten sin, og derfra spinner eventyret i spillet videre.

Tilbakemelding fra spillerne

Selv om premisset til spillet høres utrolig gøy ut, har det likevel fått en del varierte tilbakemeldinger og anmeldelser fra spillere. Noen elsker det, andre synes at utviklerne kunne brukt litt mer tid på å finpusse det for å optimere opplevelsen man har når man spiller det. Alt i alt har det fått fine tilbakemeldinger, og de kritikkpunktene som blir nevnt er ikke noe som er grunn til å ikke spille det.

Mange liker også at det er et spill som ikke passer helt inn i de typiske kategoriene av spill, så det gir også en inngang til nye spillere, som kanskje synes at historien i spillet er mer motiverende enn de historiene man spiller med i mange andre spill man spiller på nett.

Dette er klart et spill som kan anbefales og mange liker det skikkelig godt, og sier at de gjerne hadde betalt for spillet, til tross for at det er tilgjengelig gratis, noe som må kunne sies å være grunn nok til å ville prøve det. Det å prøve masse forskjellige spill, er uansett veien å gå hvis man ønsker å finne det perfekte spillet for seg.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]