Anmeldelse av Synthbiotic Dungeon

Synthbiotic Dungeon er et spill som er utviklet av elever ved University of Utahs EAE program. Dette spillet er perfekt for deg som liker spenning, raskt tempo og uforventede twister. I dette spillet får du også gode muligheter til å variere måten du spiller på, slik at det aldri blir kjedelig.

Livsviktig data holdes skjult for allmenheten av grådige selskaper. Det er på tide å gjøre noe med problemet og det er din jobb å løse det. Du kan spille med eller mot dine venner i dette fantastisk utviklede fangehullet. Klarer du å redde verden?

Spillets gang

I dette multiplayer spillet får du muligheten til å enten spille som en av tre løpere som skal redde verden eller du kan spille som fangehullets vokter for å prøve å sabotere vennene dine. Som løper skal du prøve å ta deg gjennom fangehullets mange hindre i håp om å nå målet. For å klare dette må du finne nøkler for å åpne nye rom, klarere rom for fiendenes hinder og ikke minst; ikke dø selv. Spill på lag med vennene dine og prøv å bekjemp både fangehullets vokter og fienden på en gang.


Spiller du derimot som fangehullets vokter eller «gamemaster» er det din jobb å gjøre det vanskelig for de andre spillerne å nå målet sitt. Du kan overraske spillerne med feller og droner slik at det blir vanskeligere for spillerne å få tak i den hemmelige dataen. Så fort de andre spillerne har klarert et rom er det din jobb å sette ut nye og spennende feller i det neste rommet. Klarer du å sabotere oppdraget?

God grafikk og spennende twist

Dette spillet har utrolig god grafikk. Fangehullet er godt designet, og du kan også legge inn egne faktorer som gjør fangehullet enda vanskeligere å komme seg gjennom. Disse studentene har forstått hvordan de skal utvikle et spill og de har virkelig gjort en god jobb med fangehullet. Løperne er av noe lavere kvalitet, men likevel gode. Dette spillet krever at du laster ned Steam, noe som for noen kan være en irriterende faktor, men det er samtidig ikke avgjørende.

Spillet har også en god storyline og det er en spennende twist at man også kan delta som fangehullets vokter. Det gjør at det også er mer spennende for spillerne ettersom man kan bytte på hvilke roller man spiller som. Potensielt kunne spillet inneholdt en mulighet for å spille med flere en tre løper, men dette er heller ikke en faktor som er svært avgjørende for at det skal være et godt spill.

Konklusjon

Alt i alt er dette et svært godt utviklet spill med god grafikk. Det finnes noen negative faktorer ved spillet, men likevel trekker ikke disse ned mye på den helhetlige vurderingen av spillet. Vi tror dette er et spill som virkelig kan slå igjennom og vi er derfor enig med de mange anmeldelsene på Steam som sier at dette er et godt spill. For deg som spiller mye på nett kan dette være et friskt pust i spillverdenen.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]