Anmeldelse av Cards & Tankards

Cards & Tankards er et spill som ble utgitt i april 2021 og er derfor et nokså nytt spill. Dette spillet er et VR-spill som samtidig byr på et spennende og komplekst strategisk kortspill. For deg som er lei av normale strategispill er dette et perfekt spill. Spillet er komplekst nok til at du ikke blir lei, men fremdeles lett nok til at det er mulig å lære seg.

Ønsker du et strategisk kortspill som er en blanding av de velkjente bordspillene og VR, da har du kommet til rett sted. Dette spillet lar deg spille et strategisk kortspill på en helt ny måte. Dersom du er åpen for det vil du også kunne få muligheten til å skaffe deg noen nye venner på veien. Det blir vel ikke bedre enn det?

Spillets gang

Gå inn på puben, skaff deg en øl og begynn å sette sammen din perfekte spillestokk. På den måten blir spillet mer personlig og du vet aldri hva motspillerne dine har valgt. Du velger selv om du ønsker å spille mot andre spillere eller mot programmerte spillere. Når du trenger en pause, kan du gå inn i det private rommet på baren å slå av en prat med noen av de andre spillerne. Dette spillet åpner dermed for at du kan skaffe deg nye venner fra hele verden.

Spillet byr på et strategisk kortspill som er helt utenom det vanlige. Kortene du har på hånden omgjøres til små levende figurer når du går i kamp mot en annen spiller, noe som virkelig gir et nytt liv til det tradisjonelle kortspillet. Hver dag kan du gjennomføre utfordringer for å tjene opp gull og du tjener også opp gull hver gang du vinner en kamp. Med mer en 80 forskjellige spillekort og en kortstokk du selv kan sette sammen, blir spillet aldri kjedelig.

God strategi og god atmosfære

Spillets atmosfære er godt designet, mens figurene i spillet er noe hakkete. Likevel er selve kortspillets grafikk og funksjon godt utviklet, så det drar ikke ned det helhetlige inntrykket av spillet. Grafikken kunne absolutt vært noe bedre, men spillet i seg selv er utrolig godt gjennomtenkt så du vil fremdeles kunne spille lenge. Kortspillet er komplekst nok til at du selv kan utvikle deg gode strategier, men også lett nok til at du enkelt kan bli med uten å måtte bruke en masse tid på å sette deg inn i spillet.

Du blir godt tatt imot av en vennlig atmosfære og dersom du skulle bli en stor fan av spillet vet du at dette er et spill som konstant er under utvikling. Det blir også ekstra spennende når du kan velge «Booster Packs» som gjør at du kan slå motspilleren din enklere, men hvilken «Booster Pack» har motspilleren din valg?

Konklusjon

Dette er et godt gjennomtenkt spill. Er du derimot en av dem som virkelig bryr deg om god grafikk så må du nok dessverre finne deg et annet spill. Ideen, atmosfæren og kampene er gode, men grafikken kunne absolutt vært bedre. Spillet er under konstant utvikling, så det er jo absolutt mulig at dette er noe som blir fikset på.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]