Anmeldelse av Andor – Wrecking Dawn

Dette multiplayer spillet byr på et spennende kortspill med over 500 forskjellige magiske spillekort. Her er mulighetene uendelige og du bys inn i et spennende univers. Tilhører du den gode eller den onde siden?

I dette spillet får du altså muligheten til å velge om du vil spille på den gode eller onde siden. Du kan spille mot venner, potensielle nye venner eller en datamaskin. Spillets mange spillekort og mulige kombinasjoner gjør at du har muligheten til å spille dette spillet i mange timer før du blir lei. Her byr Andor – Wrecking Dawn på et spennende og innovativt spill som kommer som et friskt pust til kortspill verdenen.

Spillets gang

Her får du altså muligheten til å bygge din egen kortstokk og kjempe mot motspillere i håp om at det er din kombinasjon som vil vinne. Enten kan du spille som en Paladin med en god og lys kortstokk eller du kan spille som en Necromancer med en ond og mørk kortstokk. Kortspillet er noe utradisjonelt ettersom det også har tre forskjellige linjer. Din forsvarslinje, motstanderens forsvarslinje og kampfronten. Dersom du klarer å kapre den største delen av kampfronten er det du som får en fordel.

Målet er å forsøke å forutse hva motstanderen vil gjøre. Du vil ikke få se hva kortenes effekt er før de er lagt på bordet, noe som gjør at du aldri vet helt hvordan du ligger an. Forsøk å distrahere, legge sterkere strategi og til slutt slå ut motstanderne dine. Ettersom det finnes over 500 forskjellige kort kan du spille så lenge du ønsker, her er det bare fantasien som stopper deg.

Spenning og god kvalitet

Spillet har også mange forskjellige missions og daglige eventyr du kan delta på, slik at spillet aldri blir kjedelig. Det finnes mange spill som ligner Andor, men likevel har spillutviklerne funnet måter å gjøre spillet helt unikt på. Spillet har vært borte fra Steam en stund og mange fans er svært glade for at det endelig er tilbake. Ettersom spillet har så mange forskjellige utfall, strategier og spillere gjør dette at spillet klarer å skape et slags samfunn og ikke minst har utviklerne klart å gjøre spillet uforutsigbart.

Spillet er av god kvalitet og det er også både lyd og grafikk. Grafikken minner mye om lignende kortspill som for eksempel Heartstone, men som tidligere nevnt har spillutviklerne likevel klart å gjøre spillet unikt. Selvfølgelig vil det alltid være spennende å se hvordan spillet kan utvikle seg, men dette er et spill som har svært godt utgangspunkt og potensiale.

Konklusjon

Ettersom spillet er unikt, uforutsigbart og kompleks får dette spillet en svært god anmeldelse. Grafikken kan alltid forbedres, men samtidig passer grafikken godt til atmosfæren og stemningen i spillet. Spillet byr på strategi, spenning og et komplekst kortspill som vi må si vi godt kan like. Alt i alt er dette et godt spill som passer perfekt for deg som både liker bordspill og strategispill. Her får du en god mix av begge deler og spillet blir sjeldent kjedelig.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]