Anmeldelse av Magicans’ Legacy: Prologue

Dette fantasistrategispillet baserer seg på den klassiske «tur etter tur» metoden og er et moderne brettspill som byr på både spenning og eventyr. Du skal slå ut farlige og slemme fiender i håp om å redde den døende magien og for å bringe det gamle imperiet tilbake. Er du klar for å ta på deg denne avgjørende og spennende oppgaven?

Etter å ha vært fanget i over 1000 år i åndenes verden er du endelig sluppet fri. Magikernes imperium ligger i ruiner og magien holder på å forsvinne. Din oppgave er å finne ut av hva som har skjedd, løse mysteriet og slå ut alle motstandere som står i veien for deg og målet ditt. Dette strategispillet byr på spenning, taktikk og en god storyline.

Spillets gang

Jobb deg gjennom både nydelige baner og skumle baner på veien mot mål. Du vil møte på en haug av fiender, men også gode allierte som ønsker å hjelpe deg på din reise. Saml deg en sterk hær slik at dere sammen kan komme dere igjennom vanskelige oppgaver, skumle fangehull og til slutt ende opp med svaret på hva som har skjedd. Magicans’ Legacy: Prologue byr på en spennende historie, god grafikk og ikke minst åpner det for at du kan bruke dine egne taktikker for å nå målet.


Spillet fungerer som en normal «tur etter tur» bane, der du gjør et forsøk på å slå motstanderen for så å forsøke å komme sterkt tilbake etter at det har vært motstanderens tur. Denne spillemetoden kjenner vi igjen fra mange tidligere online spill og også brettspill som sjakk. Jobb deg gjennom de forskjellige banene, møt nye allierte, lær nye trylleformler og bli en helt mens du sakte, men sikkert nærmer deg målet.

En spennende historie uten brukervennlighet

Dette spillet byr på en spennende historie, gode ekstra funksjoner og daglige oppdrag som gjør at spillet aldri blir kjedelig. Designet minner noe om et eldre Windows spill, men det passer godt til stemningen og man kan fremdeles se at grafikken er god. Spillet er ikke ferdigutviklet, men dette er en god liten smakebit på hva spillet vil by på i fremtiden. Prologen kan bli noe kjedelig etter hvert, men samtidig gir det mersmak noe som gjør at vi gleder oss til fullversjonen kommer ut.

Spillet minner mye om andre spill og noen av banene minner svært om Heroes spillene, så et noe mer originalt spillebrett kunne vært spennende å se. Brukervennligheten er heller ikke helt på topp enda, men det er viktig å ta i betraktning at dette kun er en prolog. Spillet kan kun spilles på Steam, noe som vil være en irriterende faktor for noen spillere.

Konklusjon

Alt i alt er dette en god smakebit på et spill vi tror vil fungere godt. Samtidig er det en del endringer vi gjenre skulle sett at ble gjennomført før fullversjonen publiseres. Historien, ideen og grafikken er både god og spennende og vi håper virkelig at disse småfeilene rettes opp i slik at fullversjonen står til sitt potensiale.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]