Anmeldelse av Pandemic Love

Dette er et helt nytt spill, lansert i april 2021, av Red Skald. Her får du et spill som omhandler den velkjente pandemien vi har opplevd gjennom det siste halvannet året. Likevel med en liten twist. Dette spillet er et single player spill, men byr likevel på en virkelig god historie.

Se for deg at frykt og sykdom sprer seg gjennom hjembyen din. Det er kanskje ikke så langt i fra det som en gang var virkeligheten for oss. Du søker etter komfort og trøst hos de andre du er isolert med og det er vanskelig å se noe lys i enden av denne tunnelen. Vil frykten endre deg fullstendig?

Spillets storyline

I dette spillet vil du spille som karakteren Trond. Trond er en selvstendig «loner» som har havnet i et to-ukers karantene etter å ha kommet seg ut av lockdown i Italia. Han sitter hjemme i karantene, men får heldigvis muligheten til å møte andre ensomme isolerte. På den måten er man hvert fall sammen om å være ensom og alene. Spørsmålet er hvorvidt isolasjonen, ensomheten og frykten vil endre Trond, eller deg, som person.

Spillet går altså ut på at du skal hoppe inn i Tronds sko og spille ut hans hverdag. Du kan runde spillet på mellom 1 og 2 timer. Poenger her er at gjennom spillet skal du ta forskjellige valg på vegne av Trond, noe som gjør at slutten vil forandre seg basert på valgene du tar. Det finnes faktisk over åtte forskjellige endinger til denne historien og det er du som bestemmer hvilken det blir. Det betyr også at om du ikke er fornøyd med slutten du fikk, kan du bare spille igjen og endre endingen du fikk.

Gode karakterer 

Spillet er tydelig inspirert av japansk Anime, som mange kanskje kjenner igjen fra Pokemon eller nyere serier. Spillet foregår stort sett i svarthvitt noe som gir den ekstra følelsen av frykt og ensomhet. Animasjonene i spillet er mer som tegninger enn animasjoner du kanskje kjenner igjen fra andre spill. Tegningene har fine overganger noe som gjør det naturlig. Likevel er det greit å påpeke at dersom du er fan av gode animerte spill, så er nok ikke dette din nye favoritt.

Spillet krever også at du laster ned Steam, noe som kan være en negativ faktor for noen spillere. Likevel er ikke dette en veldig avgjørende faktor, så det er drar ikke ned det helhetlige inntrykket av spillet. Karakterene i spillet er godt tegnet, historien er spennende og det er imponerende at spillutviklerne har klart å komme opp med så mange forskjellige utfall til denne historien. Spillet fungerer godt og det er mange gode og spennende karakterer i spillet.

Konklusjon

Spillet har fått gode anmeldelser på Steam sine sider og det får den her også. Det er et godt spill for deg som trenger en til to timer i noen andres liv. En fin liten pause i hverdagen. For deg som søker «hard-core spenning», så er kanskje ikke dette det beste spillet, men det er byr absolutt på spenning på sin egen måte.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]