Anmeldelse av Nintendo Switch Light

Mange kjenner til spillkonsollene fra Nintendo og i denne artikkelen skal vi introdusere deg til Nintendo Switch Light. Konsollen er nå et par år gammel, men er fremdeles svært populær. Nintendo Switch Light er på mange måter en lillebror til konsollen Nintendo Switch.

Nintendo Switch er en konsoll som både kan brukes som en normal spillkonsoll, men også som en håndholdt konsoll. Nintendo Switch Lite er derimot kun beregnet som en håndholdt konsoll. Den er mindre enn storebroren og den vibrerer ikke. Konsollen er mindre og lettere, noe som gjør at den er lett å spille med.

Den brukervennlige lille konsollen

Noe som kanskje sier litt seg selv er at du kun kan spille spill fra docken, altså de spillene som egnes for den håndholdte spillkonsollen. Hvis du husker Nintendo DS eller Gameboy, så har Switch Lite samme formål, den er bare oppgradert. Du kan koble konsollen opp mot din Nintendo-konto slik at du får tilgang til alt innhold fra kontoen din. På en måte kan man ikke sammenligne Switch Light med Switch fordi konsollene har helt forskjellige formål, men Switch Light er absolutt en lett-versjon av den tidligere modellen.

På venstre side har kontrollen fått en D-pad i stedet for de fire knappene som normalt er der på de tidligere modellene. Dette gjør at den er enda enklere å spille med og dette er absolutt en funksjon som faller godt i smak hos oss. Størrelsen på konsollen gjør også at den ligger godt i hendene, ettersom den er litt mindre enn sin storebror. Skjermen har ekstremt god oppløsning, slik at selv om selve konsollen er mindre så virker ikke skjermen mindre. Den gir altså en veldig god spillopplevelse selv om konsollen er litt mindre. Dette er noe av det som imponerte oss mest, ettersom vi forventet at konsollen skulle føles veldig mye mindre enn storebroren.

God batterikapasitet og et godt helhetlig intrykk

Nintendo Switch Light er kanskje litt dyrere enn det billigste mobilabonnement, men her får du likevel mye for pengene. Mange var bekymret for batterikapasiteten til konsollen, men ettersom vibrasjonene er fjernet er faktisk kapasiteten til batteriet bedre enn hos storebroren. Du kan altså spille over lenger tid, uten å trenge å lade i mellomtiden, det er en svært god oppgradering. Dette gjør også at konsollen passer ekstremt godt når du er på reisefot. Enten du er på vei til hytta, på fly eller på toget kan du spille lenge før du trenger å lade igjen.

Konsollens størrelse gjør at den er lett å ta med seg i ryggsekken eller i veska. Hele designet er også veldig sjarmerende. Den er søt, liten og med god kapasitet. Hvis du kjenner til Nintendo Switch så vet du også at denne konsollen kan tas fra hverandre, og det kan man ikke på Nintendo Switch Light. Her henger hele konsollen sammen, men ettersom den er ment som en håndholdt spillkonsoll så er ikke dette noe som drar ned det helhetlige inntrykket av konsollen. Noe som også er deilig er at den konsollen er litt billigere enn sin storebror, noe som gjør at den er perfekt for deg som ønsker å spille Nintendo Switch, men som ikke ønsker å betale en formue.

Konklusjon

Nintendo Switch Light lar deg ikke koble dine spill opp mot TV-en ettersom det er en håndholdt konsoll, men du kan fremdeles koble deg opp online og koble deg sammen med venner som også bruker Nintendo Switch systemet. Dette er altså en konsoll som er lett å bruke og som ligger godt i hånden. Den har en god skjerm med god oppløsning som gjør at konsollen ikke virker mindre enn noen av de tidligere modellen. Du får mye spill for pengene og selv om du ikke lenger kan bruke alle spille som ikke er egnet for håndholdte konsoller kan du fremdeles spille et hav av morsomme spill.

Konsollen er på mange måter «ærlig», fordi du får det du forventer. Åpenbart kan du ikke spille spill som ikke egner seg for konsollen, men du kan fremdeles bruke den til det den er egne for. Det som imponerer mest er nok hvor lett den er, vi elsker den nye D-padden og ikke minst det faktum at du ikke legger merke til at konsollen er mindre enn de tidligere modellen. Det er tydelig at denne konsollen har de gjort mye tester på, for den er svært brukervennlig og svært godt. Dette er en konsoll vi liker veldig godt og som vi absolutt vil anbefale dersom det er en håndholdt konsoll du leter etter.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]