Almighty – Kill Your Gods

Spill som er fullspekket av spenning, story-telling og med god grafikk er noe vi aldri blir lei av. Det er mange som har ventet i spenning på lanseringen av Almighty – Kill Your Gods og vi er dessverre nødt til å vente litt til.

Som dere kanskje er klar over så har det kommet en prøveversjon av spillet, men fullversjonen er ikke klar enda. Vi gleder oss like mye som dere til vi kan teste fullversjonen og gi dere en full anmeldelse av fullversjonen. Enn så lenge blir vi nødt til å nøye oss med en anmeldelse av testversjonen.

Blir dere venner eller fiender?

I dette spennende og actionfylte spillet er det din tur til å jakte på demoner, monstre og guder. Målet med spillet er å bli den allmektige og for å nå det målet er du nødt til å tilintetgjøre alle som står i din vei. Som du kanskje forstår så er dette et svært spennende og noe dramatisk spill som virkelig får adrenalinet til å pumpe. Noe som også er ganske forståelig ut ifra denne forklaringen er også da at spillet har en 18-års aldersgrense. Så dersom du ikke har fylt 18 år enda så er du dessverre nødt til å vente litt til før du kan få teste spillet.

For at du skal klare målet om å bli den allmektige er du nødt til å løse gåter, klare oppdrag, løpe, dukke og fly fra øy til øy og by til by. Du kan velge om du ønsker å klare oppdragene på egenhånd eller om du ønsker å koble deg opp med andre hjelpere online slik at dere kan spille sammen. Med andre ord får du muligheten til å både spille singel player og multiplayer. Ønsker du å spille alene så trenger du ikke være redd for at du kommer til å føle deg alene for dette er et svært sosialt spill der du får muligheten til å møte andre spillere som jobber mot samme mål. Blir dere venner eller fiender?

Et veldesignet spill med god grafikk

Det vi kan si foreløpig er at dette er et svært velfungerende spill. Spillet lever absolutt opp til forventningene og det er ingen tvil om at dette spillet kommer til å slå an blant et ivrig publikum. Som du kanskje forstår så gjøres det fortsatt oppdateringer på spillet, for eksempel holder utviklerne på å forbedre Home Island. Selv om spillet enda ikke er helt komplett så kan du fortsatt teste ut multiplayer og du kan spille et spill som er velfungerende.

Designet på dette spillet er også svært godt. Det er spennende og den perfekte kombinasjon mellom lett og vanskelig. Grafikken er svært god noe som er et stort pluss. Du blir dratt inn i et spennende univers som du får lyst til å fordype deg i. Universet, karakterer, guder, demoner og monstre er svært godt utviklet og det at grafikken er så god gjør spillet helt klart bedre. Med andre ord er det bare å glede seg til spillet er helt ferdigutviklet.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]