Anmeldelse av Cyberpunkdreams

Blant de mange spillene man kan finne, er dette virkelig et spill for seg selv. Cyberpunkdreams er et ganske annerledes spill, som ikke bare er forskjellig i tema og miljø, men det er også et spille som ikke går så fort, men heller sakte og handlingen utspiller seg på en helt annen måte enn i tradisjonelle spill. Det er et spill som både elskes av de som kjenner og er erfarne i sjangeren, og mange av de som opplever det for første gang. Men det er ikke et spill for alle.

Det at spillet er mer sakte, er noe som gjør at mange hopper av med en gang, men hvis man bre lar seg selv skli inn i det sakte, men sikkert, er det utrolig mye å hente i dette spillet. Det er realistisk på en annen måte enn det mange andre spill er, også til tross for at det er satt i fremtiden. Det er et mer tekst-basert spill med endeløse muligheter for å vinne, og endeløse muligheter for å bli destruert på veien måt målet ditt.

For en litt mer voksen spiller

Navnet i seg selv avslører det egentlig ikke så veldig, men spillet Cyberpunkdreams er faktisk et spill som kanskje ikke passer så veldig bra for de aller yngste spillerne, men burde heller spilles av de som er litt eldre og ikke blir like påvirket av det som er en del av spillet. Cyberpunkdreams har nemlig litt mer voksne deler, og utviklerne har beskrevet spillet på en måte som støtter denne opplevelsen veldig godt.

Noe av det utviklerne sier, er nemlig at spillets handling foregår i en verden der vold, sex-arbeid og narkotika er blant de mest prominente temaene, og setter liksom stemningen for spillet. Dette gjør at det ikke er egnet til de minste spillerne akkurat, og heller burde spilles av de som er litt eldre. Når dette er sagt, er det ikke fordi det er spesielt mye verre enn mange andre spill, det er bare en karakteristikk ved spillet som er viktig å vite hvis man vil spille det.

Det er et spill som virkelig er rikt på historie og inneholder enormt mye innhold, primært i tekst, og det er masse både nye og spennende ting som skjer i spillet, som er begrenset av tid for eksempel, så det er alltid masse spenning å hente, uansett om man har spilt lenge. For det er sånn spillet er designet til å fungere, og det fungerer virkelig bra.

Tilbakemeldinger fra spillerne

Det er typisk at et spill som dette virkelig deler tilbakemeldingene fra spillerne i to forskjellige deler. De som elsker spillet, og de som synes at dette er et av de aller kjedeligste spillene de har spilt noensinne. Og det er ikke fordi det er noe galt med spillet, men fordi denne sjangeren ikke er for alle.

Og det er derfor det er så bra at det finnes så mange forskjellige spill, for det er virkelig mulig å finne noe som passer akkurat deg helt perfekt – og dette er uten tvil det spillet for mange.

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]