Stjernespekket rollebesetning for ME3

I serien som er kjent for å levere de mest filmaktige opplevelsene innen interaktiv underholdning ved hjelp av stemmeskuespill av ekstremt høy kvalitet, sikter BioWare nok en gang mot å heve lista i Mass Effect 3. I dag kunngjorde BioWare rollelisten i det første storspillet i 2012, Mass Effect 3. Her treffer du flere kjenninger fra tidligere spill i serien, som Martin Sheen som Illusive Man, Mark Meer og Jennifer Hale som Male og Female Shepard og Freddie Prinze, Jr. som James Vega, en soldat som hjelper Commander Shepard med å ta tilbake jorden.

“Det er spennende for oss å høre lidenskapen og følelsene til alle rolleinnehaverne i Mass Effect 3,” sier Casey Hudson, Executive Producer for Mass Effect-serien. “I en historie der jorden og hele galaksen er herjet av krig, trengte vi å få skuespillerprestasjonene til et nivå med en dramatisk kraft og en intensitet vi aldri hadde forsøkt på tidligere. Og de ekstremt talentfulle skuespillerne leverte.”

Den stjernespekkede rollelisten i Mass Effect 3 inkluderer Golden Globe-vinner Sheen (“The Departed”, “Apocalypse Now”), Seth Green (“Robot Chicken”, “Family Guy”) som Joker, Tricia Helfer (“Battlestar Galactica”) som Normandys K.I., Yvonne Strahovski (“Chuck”) som Miranda og Carrie-Anne Moss (“The Matrix”) som Aria T’Loak. Andre som er med på nytt er Meer og Hale som Male og Female Shepard, Ali Hillis som Dr. Liara T’Soni, Keith David (“Platoon”) som Captain Anderson og Lance Henriksen (“Aliens”) som Admiral Steven Hackett. Prinze, Jr. (“24”) og Jessica Chobot (G4 TV), som nyhetsreporteren Diana Allers, er nykommere i serien.

“Jeg har alltid elsket science fiction, og jeg har alltid elsket spill. Mass Effect er den første gangen disse to virkelig møtes for alvor,” sier Prinze, Jr. “Det er et spill som gir fullstendig innlevelse, der du føler at du blir en del av reisen inn i dette universet. Det får deg til å tenke, du bryr deg om figuren du spiller og du bryr deg om figurene du tar med deg i kampene.”

I Mass Effect 3 blir du kastet ut i en galaktisk krig for å redde galaksen fra en eldgammel rase som bare går under navnet Reapers. Du tar på deg rollen som Commander Shepard, en krigsherjet veteran som er villig til å gjøre hva som helst for å eliminere den tilnærmet ustoppelige fienden. Med et team med drevne veteraner ved din side, bestemmer du hvordan du vil gå frem for å ta jorden tilbake, og du kontrollerer alt fra våpen og egenskaper til forholdet figurene imellom. Du får første smak av den galaktiske krigen når Mass Effect 3-demoen lanseres i hele verden 14. februar.

Mass Effect 3 kommer til Xbox 360, PlayStation3 og PC i Nord-Amerika 6. mars 2012 og i Norge 8. mars 2012.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]