SSX

SSX: Deadly Descents omdefinerer serien, denne gangen må kjørerne konkurrere både mot andre kjørere og selve fjellet. Du spiller gjennom historien til et team som prøver å bli de første til å kjøre ned de farligste fjellsidene i verden.

Du reiser rundt i verden for å utfordre det verste moder Jord har på lager. Fra Himalayas snødekte topper, der luften er så tynn at kjørerne må dra på alt remmer og tøy kan holde for å komme seg gjennom dødssonen uten å besvime, til isfjellene i Antarktis, der å sette en linje med sol er den eneste måten å overleve på når temperaturene synker 50 grader i skyggen. Og fjellet er ikke den eneste faren som venter. I SSX: Deadly Descents er det første målet å overleve. Det andre er å se kul ut mens du gjør det, i god, gammeldags SSX-stil.

– Overlevelsesutstyr som virker: Hvis du skal ha en sjanse til å overleve Deadly Descent, må du ha riktig utstyr, og du må vite hvordan og når du skal bruke det.
– Kjemp mot elementene: Fjellet og konkurrentene er ikke de verste fiendene dine. Overlev ekstreme værforhold, med orkaner og snøstormer som gir null sikt, basert på de farligste omgivelsene i verden.

User rating: 3

Score rating: 26

Average rating: 8.67

Score: 80

Lansering: 01. mars 2012

Utvikler: EA Sports

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din