Soverom og bad for The Sims 3

Akkurat i tide til valentindagen! The Sims 3 Soverom og bad – Stæsj gir spillet enda mer fres med nye, luksuriøse ting til soverommet og badet, sensuelt nattøy og flørtete frisyrer. The Sims 3 Soverom og bad – Stæsj til PC/Mac er nå tilgjengelig i butikker og som digital nedlasting til PC på hos utvalgte nettforhandlere.

Skaff simmene litt krydder i tilværelsen ved å oppgradere soverommet med en flott, romantisk himmelseng, en 40-tallsinspirert stol og en overdådig peis. Så kan du ta for deg badet og oppdatere det med et vakkert sminkebord, et strømlinjeformet badekar og stearinlys for å skape følelsen av å være på spa. Vaser, roseblader og nye gardiner gir den siste finishen på den nye suiten din.

Simmene kommer til å elske å slappe av i de nye omgivelsene, spesielt når de får på seg nytt sensuelt undertøy og nattøy – perfekt for en natt med en spesiell sim. Fullfør looken med moderne frisyrer for enhver anledning, og venn deg til en livsstil med knallhard fokus på avslapning og å ha det behagelig.

Pakken er tilgjengelig til PC/Mac hos lokale forhandlere og som nedlasting til PC fra origin.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din