R

BLI BERØMT I THE SIMS 3 I RAMPELYSET!

Den nyeste utvidelsespakken The Sims 3 I rampelyset og samlerutgaven med Katy Perry tilgjengelig i dag

8. mars 2012 – Skill deg ut i mengden og la artisten i deg stige til stjernehimmelen! Utvidelsespakken The Sims™3 I rampelyset* er nå tilgjengelig i Norge, både i butikk og som nedlasting til PC og Mac. The Sims 3 I Rampelyset er den nyeste utvidelsespakken til det populære spillet The Sims 3, og gir spillerne nye muligheter til å leke med livet i den glamorøse verdenen Starlight Shores. I dag blir også The Sims 3 I rampelyset Katy Perry-samlerutgaven tilgjengelig, med antrekk, rekvisitter og andre ting med Katy Perry-tema. I The Sims 3 I rampelyset kan simmene bli berømte som sangere, tryllekunstnere, akrobater og DJ-er og bygge opp ferdighetene som er nødvendige for å levere fantastiske forestillinger. Men å dyrke talentene sine, bli likt av publikum og vise frem hvor flink man blir er bare begynnelsen når man skal bli en ekte megastjerne. Simmene må også samhandle med byens utestedinnehavere og dra på audition for å vise at de er verdige å få opptre. Vellykkede auditions fører til større og bedre spillesteder, der simmene etter hvert kan blir vaskekte superstjerner.

“The Sims er verdens mest populære livssimulator. Du kan skape og kontrollere alle aspekter ved livet,” sier Scott Evans, General Manager for The Sims Studio. Han fortsetter, “Med alle spillene vi lager hos The Sims Studio, vil vi gi spillerne muligheten til å utforske, skape og dele sine egne historier med verden. The Sims 3 I rampelyset gir deg helt nye muligheter til å leke med livet.”

The Sims 3 I rampelyset byr på mer moro for alle. Nytt i spillet er muligheten til å tilpasse egne scener. Røykmaskiner, spotlights og konfetti er bare noe av sceneutstyret som blir tilgjengelig for å gjøre scenen til simmene enda bedre. Nye områder er klare til å utforskes i Starlight Shores, der du kan se simmene Sims lykkes eller mislykkes totalt når de går fra det ene spillestedet til det neste. Ved hjelp av de nye scenerekvisittene, kan du eksperimentere ytterligere med artistkarrierene og sende simmene mot stjernehimmelen eller la dem floppe totalt.

For første gang i The Sims 3 er det lagt inn sosiale funksjoner i spillet. Du kan logge deg inn med innloggingsinformasjonen fra din egen nettside på www.TheSims3.com. Når du logger deg inn, kan du sjekke spillerprofilen og spillerveggen din, i tillegg til å få tilgang til ulike sosiale funksjoner, som å sende meldinger til venner, venneforespørsler og den helt nye SimPort-funksjonen. Med den innovative SimPort-funksjonen kan du sende simmene dine på turné til spillet til andre spillere. SimPort gjør historiefortelling og deling med venner enkelt og moro. Når du bruker SimPort får du belønninger, som stempler, simoleoner, livstidslykke og eksklusivt spillinnhold.

The Sims 3 I rampelyset til PC/Mac har en anbefalt utsalgspris på $39,99 og har fått rangeringen “T” for Teen av ESRB. Spillet er tilgjengelig i butikken og som nedlasting denne uken. Alternativt kan du velge å gå for The Sims 3 I rampelyset Katy Perry-samlerutgaven for $49,99, og få med spesielle ting i spillet med Katy Perry-tema og en eksklusiv plakat. Du kan også kjøpe The Sims 3 I rampelyset Pluss, som er en kombinasjon av The Sims 3-grunnspillet og utvidelsespakken The Sims 3 I rampelyset. Denne har en anbefalt utsalgspris på $49,99.

User rating:

Score rating:

Average rating:

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]