Mass Effect 3-lansering i dag

Det første storspillet i 2012 er her! Mass Effect 3 fra BioWare er nå tilgjengelig hos forhandlere i Norge. Det etterlengtede spillet har blitt hyllet av kritikerne for å levere en dyp historie og adrenalinpumpende action i stor skala.

Mass Effect 3 har allerede mottatt toppkarakter fra en lang rekke medier rundt omkring i verden, inkludert MSNBC, Game Informer, USA Today, G4 TV, Eurogamer (UK), The Guardian (UK), Official Xbox Magazine (UK), PlayStation Official Magazine (UK), Game Reactor (Sverige), VG (Norge), Atomic Gamer (AUS) og andre. Entertainment Weekly sier at “Mass Effect 3 er ikke bare et av årets største dataspill. Det er en av de største lanseringene innen populærkultur i år.”

> Les de norske anmeldelsene av spillet her!

“Mass Effect 3 er begynnelsen, midten og slutten på en storslått krig for å redde galaksen – og utviklerteamet har virkelig gitt alt denne gangen,” sier doktor Ray Muzyka, en av stifterne av BioWare og General Manager for BioWare Label hos EA. “Det er mer intens action, og spillet er tøffere enn noensinne. Tilpasningsnivået er enda dypere. Historien er ekstremt slagkraftig og stiller deg overfor de største avgjørelsene, som også fører med seg de største konsekvensene, i serien. Om du er veteran eller ny rekrutt, er dette uansett et perfekt tidspunkt å kaste seg ut i det.”

Casey Hudson, Executive Producer for Mass Effect-serien legger til, “Jeg er meget stolt over det teamet har greid å levere med Mass Effect 3. Dette er det beste vi har laget så langt, og vi kan nesten ikke vente på at tilhengerne endelig får slått kloa i spillet og får oppleve Commander Shepards reise selv.”

Mass Effect 3 kaster deg ut i en storslagen krig der du må redde galaksen fra en eldgammel rase som kalles reapers. Du tar på deg rollen som Commander Shepard, en krigsherjet veteran som er villig til å gjøre hva som helst for å eliminere den tilnærmet ustoppelige fienden. Med et team med drevne veteraner ved din side, bestemmer du hvordan du vil gå frem for å ta jorden tilbake, og du kontrollerer alt fra våpen og egenskaper til forholdet figurene imellom. Mass Effect 3 har også Galaxy at War-systemet, der spillerne får muligheten til å utkjempe den galaktiske krigen på flere fronter.

Systemet inkluderer seriens første samarbeidsspill og to iOS-eksklusive kart, det dekningsbaserte tredjepersonsskytespillet Mass Effect Infiltrator og Mass Effect 3 Datapad. Fremdriften du gjør i hver av disse komponentene kobles direkte tilbake til hovedspillet, og hjelper Commander Shepard med å samle galaksens styrker for å eliminere reaperne en gang for alle.

I dag lanserte BioWare også Mass Effect 3: From Ashes. Denne nedlastbare innholdspakken følger med i Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition og Mass Effect 3 Digital Deluxe Edition, og BioWare tilbyr nå dette gripende eventyret til alle spillere som ikke greide å sikre seg et eksemplar av samlerutgavene.

I Mass Effect 3: From Ashes oppdager Commander Shepard en eldgammel protheansk teknologi som kan bidra til å snu tendensen i krigen for å ta jorden tilbake. Du må ta på deg et farlig oppdrag under jordens siste timer for å få tak i denne viktige teknologien på en fjerntliggende menneskekoloni før organisasjonen Cerberus tar den og bruker den i sine egne planer.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]