Nitten prosent blir GTA-mordere

Med kun få måneder til lanseringen av det svært etterlengtede Grand Theft Auto 5 ønsker utvikleren å ta et oppgjør med de som legger skylden for mord, massakrer og andre tragiske hendelser over på videospill.

Ifølge Rockstar vil kun 19 prosent av de som spiller GTA5 utføre drap i virkeligheten etter å ha spilt seg igjennom kampanjen.

Ta følgende uttalelse fra en talsmann for Rockstar med en stor klype salt:

– Siden GTA-serien har vært ansvarlig for utallige massakre, knivdrap og ikke minst det fryktelige jordskjelvet i Japan i fjor, så måtte vi gjøre noe.

– Vi har samarbeidet tett med en gruppe psykologer igjennom hele utviklingsprosessen og de har funnet ut at kun nitten prosent av spillerne kommer til å utføre et brutalt drap på familien eller utføre en massakre på skolen sin etter å ha spilt GTA 5. Enda bedre er det at de har funnet ut at de resterende 81 prosentene kun kommer til å utfør mindre kriminaliteten – som å ikke bry seg om skilter.

For øvrig vil også GTA 5 være det første videospillet som på coveret vil informere om de mulige farene ved å spille et slikt spill. ESRB har gjort dette til et krav for samtlige spill fra og med 2014.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din