Vi tester League of Legends-spillutstyr

Førsteinntrykk

Mitt førsteintrykk av Razer Naga Hex er at den er svært pen å se på og ligger godt i hånden. Musen har et hexagonal panel med knapper fra 1 til 6. Under musen finner man en knapp hvor man kan endre på de nummeriske knappene slik at de passer i henhold til tastaturet ditt.

Naga Hex er helt klart laget for de som skal spille MOBA eller action/rpg. Du har enkel og raks tilgang til knappene som kan være livsviktig i kampens hete. Hånden ligger svært bra på musen og tommelen tilpasser seg også fint. For den som skulle ønske så følger det med utskiftbare tommelknapper.

Det ser egentlig rett og slett veldig bra ut. Den lysende «League of Legends»-logoen gjør det hele ekstra stilig.

I bruk

De første matchene i «LoL» med Razor Naga Hex gikk ikke så veldig bra. Det tok litt tid å bli vandt til den, men når alle knappene etter hvert sitter i blodet er det en helt annen verden. Det hexagonale designet på tommelpadden gjør at det er svært enkelt å bruke diverse items – alt ifra «potions» til aktiverbare items som «Shurellia’s Reveiry».

For deg som spiller en supportklasse så vil denne musen være midt i blinken, ettersom du vil ha en del aktiverbare items som må reaktiveres relativt ofte dersom de skal gjøre nytten sin. Roller som «Attack Damage Carry» vil ikke ha det store behovet for musen, men allikevel greit for å bruke diverse items, slik som «Blade of the ruined King».

Jeg testet mest musen ved å spille «Leauge of Legends», men tok også turen innom DOTA2 og HON. I førstenevnte merket jeg ekstra godt hvor god nytte musen gjorde, ettersom det skjer en hel del ekstra her. Som «Ability Power Carry» kan musen også gjøre svært stor nytte om du vil komme deg opp på rankinglistene. Musen gir deg svært enkel tilgang til å bruke items som «Hourglass» og «Deathfire Grasp» – items som må aktiveres kjapt i en bestemt rekkefølge.

Naga Hex-musen fungerer også bra til rollespill hvor man kan koble knappene opp til diverse utstyr eller egenskaper. Jeg var også en tur innom noen skytespill, hvor det fungerte greit å koble de ulike våpnene til de forskjellige tastene. Men allikevel – dette er en mus optimalisert for MOBA.

Nedturer

Å bli vandt til musen tok lengre tid enn jeg forventet. Det er ikke så lett å knote med tommelen på musen mens man beveger den, men det blir jo en øvingssak. Man kunne nesten ha gått for en vanlig Naga-mus, men den ligger ikke like godt i hånden. Å bruke de bakerste numrene på hexagonalen opplevde jeg også som litt vanskelig i starten.

En ting som er både bra og dårlig med musen er at den er Razer Synapsis 2.0-aktivert. Som betyr at man kan synkronisere innstilingene sine til musen med Razer-skyen, slik at man kan hente de ned igjen på enhver maskin man ønsker å bruke musen på. Kjekt – men kun dersom det funker. Flere ganger opplevde jeg at maskinen ikke klarte å finne noen Synapsis-enhet, etterfulgt av at programvaren krasjet.

«LoL»-musematte

Til å teste musen måtte vi selvfølgelig ha en passende musematte. Den er naturligvis med «Leauge of Legends»-motiv og ser dermed svært bra ut. Musematten er laget i et veldig mykt stoff slik at den er enkel å rulle sammen, samtidig som den virker å være sklifast og holder seg i ro på skrivepulten.

Den er også god å bruke, musen flyter godt og dette er rett og slett et godt alternativ dersom du har lyst på skikkelig «LoL»-utstyr til spillingen. Alt man ønsker seg av en musematte, rett og slett.

Konklusjon

Musen blir garantert brukt til videre spilling. Den fungerer veldig bra, responsen på knappene er umiddelbar, den er komfortabel i bruk og gir mange muligheter for konfigurering. Noen nedturer med at Synapsis ikke fungerer knirkefritt og at det tar tid å bli vandt til den, men alt i alt en mus som enhver «Leauge of Legends»-spiller bør eie. Sleng med musematten og du har det komplette utstyret.

Karakter: 9 / 10

» Les mer om LoL-musen Razer Naga Hex
» Les mer om musematten Razer Sphex

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]