The Saboteur

Spill som Sean Devlin, en harbarket bilmekaniker fra Irland som er ute etter å hevne seg på en nazi-offiser som har tatt fra ham alt. Nå er det tid for hevn ved hjelp av den franske motstanden – den britiske etterretningen.

Du kan klatre Eiffeltårnet, snikskyte fra domkirken i Notre Dame og slåss på Champs d’Elysee i det du saboterer fiendene dine. Slåss, klatre og jakt deg gjennom de mørke bakgatene, takene, husene og veiene av Lysets by—den ultimate lekeplassen for The Saboteur.

Å være The Saboteur handler det om å angripe fienden ubemerket. Motta oppdragene dine i undergrundsklubber og kabareter, ta knekken på motstanderne dine med snikangrep, forkledninger, distraksjoner og sprengstoffer, og mestre et bredt utvalg av våpen, kjøretøyer og ferdigheter for å sabotere operasjonene til fienden.

Med en ny visuell stil, figurer og den nye ”Will to Fight”-teknologien, vil den actionspekkede opplevelsen og den spennende historien bli enda bedre. Opplev hvordan byen og alt annet rundt deg endrer seg og reagerer på dine handlinger i det du frir den fra undertrykkelsen av nazistene og gjenoppretter håp og storhet i Paris.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score: 64

Lansering: 3. desember 2009

Utvikler: Pandemic Studios

Utgiver: Electronic Arts

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din