Slik blir FIFA 15

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) kunngjorde i dag at EA SPORTS™ skriver om neste generasjons målvakter og gir et nytt realismenivå i EA SPORTS™ FIFA 15* på Xbox One, PlayStation®4 og PC, drevet av EA SPORTS™ IGNITE*. Målvaktene i FIFA 15 ser ut, beveger seg og tenker som sine motstykker i den virkelige verden med en helt ny KI. De forventer skudd og pasninger, er oppmerksomme på omgivelsene og har mange nye animasjoner. Neste generasjons målvakter er bare en av innovasjonene i FIFA 15, som nå gir enda bedre innlevelse og respons enn tidligere.

FIFA 15 har alle de 18 klubbene i de tyrkiske superligaen og gir Barclays Premier League, den mest silte ligaen i EA SPORTS FIFA, en autentisitetsoverhaling. Du kan spille FIFA 15 på alle de 20 arenaene i Barclays Premier League, og publikums sanger er spilt inn fra virkelige kamper i 2013/14-sesongen. Du får nye kommentarer som ligger tett opptil den internasjonale TV-dekningen av kampene. Mer enn 200 nye, realistiske spilleransikter er skannet i 3D og rendret i FIFA 15.

“Vi leverer innovasjoner og forbedringer som har vært øverst på spillernes ønskelister: nye målvakter, kjappere spillopplevelse og den tyrkiske superligaen”, sier David Rutter, Vice President og General Manager hos EA. “I år har vi lagt spillet i fansens hender som aldri før, vi har hørt på dem og levert det de vil ha, både med tanke på spillopplevelsen, autentisiteten og spillvariantene.”

Den mest populære spillvarianten i serien, FIFA Ultimate Team™** (FUT), har nye funksjoner som hjelper deg med å administrere et lag med fotballhelter. Lånespillere gir deg en sjanse til å avgjøre om de mest ettertraktede FUT-spillerne passer på laget ditt ved å signere dem på lån fra EA SPORTS Football Club-katalogen og spille med dem i et begrenset antall kamper. Det kraftige, nye lagplanleggingsverktøyet konseptlag gir deg tilgang til alle spillerne som er tilgjengelige i FIFA Ultimate Team, så du kan sjekke lagkjemien og planlegge det neste fremstøtet på overgangsmarkedet. Når du har bygget opp et lag, kan du spille treningskampsesonger i FIFA 15 Ultimate Team. Her utfordrer du venner i en sesong på fem kamper og følger statistikken i den nye fremdriftsmenyen. FIFA 15 Ultimate Team har også flere nye FIFA Ultimate Team-legender, kun på Xbox.

I karrierespillet får du et helt nytt lagadministrasjonssystem du kan bruke til å tilpasse opptil seks ulike lag og endre formasjoner, taktikk og roller basert på neste motstander – så du får en så jevn som mulig overgang fra kamp til kamp gjennom karrieren. Med lagadministrasjonen får du også sjansen til å gjøre spillopplevelsen personlig ved å gi opptil fem forskjellige instruksjoner for angrep og forsvar til hver av de 10 utespillerne. Instruksjonene bestemmer typen angrepsløp forsvarsposisjoneringer spillerne velger.

EA SPORTS Football Club er mer brukervennlig enn noen gang før og gir deg bedre kontakt med klubb, venner og favorittspillvarianter. Du kan dele nyheter, snakke med venner og låse opp ting med en helt ny kontekstavhengig EA SPORTS Football Club-widget som gir direkte tilgang til Football Club-katalogen og nyhetsoppdateringen. FIFA 15 styrker forbindelsen med klubber og ligaer rundt omkring i verden med den nye fotballhjemmesiden Match Day Live**. Match Day Live oppdateres basert på nyheter og drives av Goal.com. Her får du nyheter, statistikk og ligatabeller direkte til FIFA 15-menyen, slik at du kan holde deg oppdatert med informasjon om verdens beste ligaer.

FIFA 15 gir fotballen liv med fantastisk detaljnivå, slik at du kan oppleve sportens følelser som aldri før. Alle som forhåndsbestiller FIFA 15 Ultimate Team Edition*** får FIFA Ultimate Team-innhold verdt rundt 40 dollar, som EA SPORTS Football Club-elementer og feiringer i spillet.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]