Skjermtrollet Hugo har suksess

Nordiske spill har hatt suksess før, men langt fra på det nivået som spillet Hugo Troll Race opplever i disse dager. En oppdatering til det suksessrike mobilspillet Hugo Troll Race har på bare tre dager skapt en enestående suksess da mer enn 1.000.000 personer globalt har lastet ned spillet.

En så stor interesse er sjelden sett innenfor nordiske spill på Apples iTunes Store, noe som også har sikret Hugo Troll Race førsteplassen som den mest nedlastede appen i ikke mindre enn 25 land.

“Vi er veldig tilfreds med utviklingen. Ikke minst er vi glad for å se at de tradisjonelle Hugo-landene, hvor Hugo ble vist på TV på 90-tallet, fortsatt elsker Hugo og tilsynelatende ikke kan få nok av ham. Det passer bra inn i strategien vår, hvor vi hele tiden utvider forretningsområdet med Hugo til å omfatte andre områder enn spil. Her har spesielt Angry Birds vist oss andre veien, så akkurat nå jobber vi bl.a. med et filmprosjekt, spennende lisensavtaler innenfor bl.a. leker, og ikke minst forventer vi at det kommer enda et Hugo-spill til sommerferien 2013”, forteller Henrik Kølle, CEO for Hugo Games A/S.

Spillet Hugo Troll Race er den største satsingen produsert av danske Krea Medie. Det er stappfullt med nye spennende funksjoner og er et ekte nåtidig actionspill. Ved lanseringen i sommer nådde Hugo Troll Race å komme rett inn på førsteplassen på Apples iTunes Store, både i og utenfor Norden. Mobilspillet kombinerer spillestilen fra forgjengeren ”Hugo Retro Mania” med den populære autorun-sjangeren. Den nye massive interessen skyldes at Krea Medie har oppdatert Hugo Troll Race på det tekniske samt utvidet spillet med et flott nytt jungeltema og til og med gjort det helt gratis å laste ned.

Den nyeste versjonen av Hugo Troll Race finnes på Apples iTunes Store, for iPhone og iPad.

Om Hugo Troll Race

Hugo, verdens mest berømte troll, er tilbake på banen! Advarsel – svært vanedannende! Etterfølgeren til suksessen Hugo Retro Mania – valgt som årets app 2011 av Free App A Day – Hugo er tilbake og klar til sitt livs kjøretur. Gjenopplev det originale og kjempepopulære Hugo togspillet som ble verdenskjent på 90-tallet og sett av mer enn 400 millioner i uka!

Denne gangen med fantastisk 3D-grafikk, flere tips til hvordan du skal spille og massevis av nye og spennende funksjoner. Bli med Hugo opp på trallen sin mens erkefiendene hans, den onde heksa Scylla og håndlangerne hennes, puster ham i nakken. Snarrådighet og et kvikt hode er dine våpen til å klare forhindringer, motgående tog og onde fiender.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]