Nytt gamingutstyr fra Razer

Razer lanserer i år en rekke nye produkter tilpasset den litt over gjennomsnittelige spiller. Vi presenterer her noen av nyhetene fra selskapet, og kommer senere tilbake med anmeldelse av både «Orbweaver» og «Sabertooth».

«Orbweaver» – et heftig spilltastatur

Razer begynner spillåret 2013 med å lansere et spesialdesignet, mekanisk tastatur som kan tilpasses etter spillernes behov. Meningen er at tastaturet (eller kontrolleren?) skal være spesialdesignet for bruk i de mange konkurransespillene over nett.

«Orbweaver» er oppfølgeren til den vellykkede «Nostromo».

Tastaturet gir deg muligheten til å tilordne et ubegrenset antall funksjoner til de 20 mekaniske tastene. Det har også en programmerbar navigasjonsknapp med åtte ulike retninger.

Knappene skal være svært sensitive, slik at en g-kraft på kun 50g skal være nok til å aktivere knappene. Altså utføres kommandoene i spillet så raskt som fingeren din klarer å reagere!

I spill som World of Warcraft kan du knytte knappene til dine makroer, bevegelser, angrep eller kombinasjoner av hva det måtte være.

Ergonomien er også i fokus. De justerbare støttemodulene gjør at både hånd, tommelfinger og håndflate får en behagelig spillopplevelse – selv etter timesvis med spilling. Hver enkelt del kan vippes og tilpasses etter ditt behov.

«Orbweaver» blir tilgjengelig på markedet i løpet av årets første kvartal, til en veiledende pris av 1049 kroner.

Spillkritikk.no kommer med en test av produktet i løpet av februar, og ser virkelig frem til å teste det som omtales som «den ultimate hansken» for spillere.

» Finn ut mer om produktet på nettsidene til Razer.

«Sabertooth» – avansert 360-kontroller

For konsollspilleren kommer Razer med en unik Xbox 360-kontroller med navnet «Sabertooth – Elite Gaming Controller»., med flere knapper og muligheter enn normalt.

Kontrolleren er designet med seks ekstra knapper sammenlignet med standardkontrolleren. Alle knappene er programmerbare og kan brukes til den funksjonen du ønsker.

Bak de vanlige skulderknappene finner man to knapper på hver side. De to siste knappene er såkalte vippeknapper, og er plassert på undersiden av kontrolleren.

«Sabertooth» har også en innebygget OLED-skjerm som gjør det mulig å koble de forskjellige knappene, justere følsomheten på stikkene og lagre ulike oppsett i forskjellige profiler.

Funksjonene til standardknappene kan omprogrammeres til de nye knappene. På denne måten kan du tilpasse hele kontrollen etter eget ønske!

Kontrolleren er altså utviklet for den som ønsker det lille ekstra når det kommer til konsollspilling. Veiledende pris er 649 kroner, og produkter dukker opp i butikkene i løpet av januar måned.

Vi kommer også til å kjøre en anmeldelse av dette produktet, som bør være klar om noen uker. Følg med!

» Finn ut mer om 360-kontrolleren på nettsidene til Razer.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]