New Super Mario Bros. U

New Super Mario Bros. U er et nytt, sidescrollende eventyr med Mario, Luigi, Toad… og din egen Mii-karakter! Nå har du sjansen til å ta steget inn i Mushroom Kingdom og utforske nye verdener, nye power-ups og nye måter å spille på.

Du kan nå glide gjennom nivåene og holde deg fast i veggene når Mario forvandler seg til Flying Squirrel Mario eller sakte sveve gjennom luften mens du klamerer deg fast til Tiny Ballon Yoshi.

Wii U GamePad tilbyr nye flerspillerfunksjoner i dette spillet. En ekstra spiller kan bli med på eventyret gjennom det nye Boost Mode hvor du skaper plattformer i løse luften for å hjelpe de andre spillerne å komme seg gjennom vanskelige nivåer eller gi dem tilgang til skjulte områder.

Boost Mode åpner også opp muligheten for «speed runs» for første gang. Bruk GamePad til å samhandle med og manipulere fiender og objekter i sanntid for å finne den kjappeste ruten gjennom hvert nivå.

Spill på TV-skjermen eller på GamePad-skjermen. Bytt mellom de to når som helst for å fortsette spillet selv om noen andre bruker TV-en til å se på andre ting.

User rating: 4

Score rating: 38

Average rating: 9.5

Score: 79

Lansering: 30. november 2012

Utvikler: Nintendo

Utgiver: Nintendo

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din