Mario og Luigi i nytt 3DS-spill

Med stor suksess i utallige oppdrag opp gjennom årene kan det nesten virke som om drømmeteamet Mario & Luigi kan beseire fiender i søvne. Mario & Luigi: Dream Team Bros. lanseres den 12. juli til Nintendo 3DS-familien, og i dette spillet setter brødrene akkurat denne teorien på en prøve i et helt nytt eventyr som både utspiller seg på en øy i nærheten av Mushroom Kingdom og dypt inne i Luigis drømmer!

Dette er den fjerde delen i den populære rollespillserien Mario & Luigi, og historien begynner med at Prinsesse Peach og hennes ansatte, pluss brødrene Mario og Luigi på slep, blir invitert på sightseeingtur til mystiske Pi’illo Island av den like mystiske eieren, Dr Snoozemore. Følget blir godt tatt i mot på øya, men Dr Snoozemore er merkbart fraværende, og stemningen snur fort når Prinsesse Peach blir kidnappet og dratt inn i en drømmeverden av en ny fiende i serien, den spøkelsesaktige flaggermuskongen Anasma.

For å få tak i den nye fienden og redde Prinsesse Peach, så må Mario begi seg inn i drømmeverdenen gjennom drømmene til en sovende Luigi, hvis hjerne viser seg å være på bølgelengde med befolkningen på Pi’illo Island. Mario og Luigi må løse gåter, kjempe mot fiender og til og med samhandle med saker som Luigis egen fantasi skaper for å lykkes mens de veksler mellom Luigis drømmeverden og den virkelige verden!

Forholdet mellom den virkelige verdenen og drømmeverdenen spiller en avgjørende rolle i spillet. Når de reiser rundt i omgivelsene på Pi’illo Island i den virkelige verdenen må Mario og Luigi kombinere seg på lik linje for å bruke kjente Bros. Moves, mens i drømmeverdenen er det den drømmende Luigi som gir Mario den kjempeviktige støtten. For eksempel er Luiginary Works magiske måter som spilleren kan påvirke omgivelsene i drømmeverdenen på gjennom den sovende Luigi. Om det så er snakk om å dra Luigi i barten eller pirke ham på nesten, så vil det fremkalle en reaksjon i drømmeverdenen som påvirker omgivelsene til Marios fordel.

I kampsekvensene i drømmeverdenen kommer kraften til den drømmende Luigi nok en gang frem gjennom en horde av Luigi-er som gir Mario kraften til å utføre formidable Luiginary-angrep, manøvre som i stor grad skiller seg fra brødrenes velkjente Bros.-angrep i den virkelige verdenen, og som utnytter egenskapene til Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL-konsollen på originale måter.

For eksempel, et Luiginary-angrep består av at Mario balanserer på toppen av en ball av Luigi-er hvor spilleren bruker bevegelseskontrollen til konsollen for å navigere banen til ballen for å knuse fiendene som venter. Uansett om det gjelder angrep, motangrep eller dukking i kamp, så er også konsollens 3D-funksjon kritisk for at spillere skal kunne beregne handlingene nøyaktig.

Når en kamp er vunnet følger nivåmekanikken i spillet den klassiske rollespillformelen hvor opptjente erfaringspoeng forbedrer typiske ferdigheter slik som helsepoeng og kraft. I tillegg finnes det klassiske serieferdigheter slik som Bro Points, som kreves for å utføre spesialangrep, og STACHE, som påvirker Mario og Luigis sjanser for å få inn et kritisk treff i kamp.

Også medfølgende fra tidligere spill i serien finnes det et merkesystem hvor begge brødrene kan finne eller kjøpe merker i spillet som kan kombineres for å gi brødrene nyttige belønninger etter at bestemte handlinger har blitt utført i kamp, slik som å utføre «excellent»-angrep. For de som ikke er kjent med serien fra før av, så vil hint-meldinger, en lett vanskelighetsgrad og et Slow Attack-modus hjelpe spillere til å få teken på kampsekvensene.

Oppdag kraften til en drømmende Luigi i det seneste eventyret i Mario & Luigi-serien når Mario & Luigi: Dream Team Bros. kommer til Nintendo 3DS-familien den 12. juli.

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]