Månedens Indie: Februar 2013

Tidligere denne måneden publiserte vi en test av spillet dere lesere stemte frem som mest interessant, nemlig Chivalry: Medieval Warfare. Det er nå på tide å stemme frem spillet som skal testes i februar. Her er månedens kandidater, og husk: Vet du om et indiespill du mener vi burde teste, kom med forslaget ditt til [email protected]

» HER GIR DU DIN STEMME!

Droid Assault

Styr kamper med horder av morderriske roboter. Oppdag en unik taktisk arkadeskyter med den underholdende og avhengighetsskapende spillbarheten av de gamle 8-bits klassikerne. Du vil trenge et raskt hode og hjelpen fra din droideskvadron for å holde deg i live i dette actionspillet hvor ting skjer raskt!

Waking Mars


I 2097 blir liv oppdaget på Mars. Når oppdragsteamet ditt, sent for å opprette førstekontakt, blir innestengt av en hulekollaps blir du tvunget til å mestre det fremmede økosystemet på Mars. Snart finner du mer enn noen hadde forventet, og mens tiden løper ut må du gjøre en avgjørelse som bestemmer planetens fremtid.

To the Moon

To the Moon er et spill som bygger på de klassiske eventyrspillene fra tiden der Super Nintendo var det store, hotte. Du spiller to folk fra et agentur som har som jobb å plante falske, oppfunnede minner i hodet på folk. En døende, gammel mann ønsker å dra til månen og det skal du ordne for ham. For å få til dette må du finne ut av hvorfor personen vil dette, ellers klarer du ikke lage et troverdig minne. Problemet er bare at mannen vet ikke selv. Du hopper derfor på en reise i hukommelsen til den gamle mannen for å løse opp mysteriet og innfri hans siste, døende ønske.

Ace of Spades

Minecraft møter moderne krigføring. Bygg et fort og forsvar det fra innkommende fiender. Grav deg vei igjennom terrenget for å snike deg inn i fortet til motstanderen, eller gjør et massivt utfall med ildkraft. Opp til 32 spillere kan hoppe inn på et kart hvor de kan bygge, ødelegge og bygge opp igjen. Kaos er garantert.

Har du bestemt deg? Gi din stemme på vår Facebook-side

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]